Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Hackett – simbol stila, elegancije i ležernosti

Brend koji zaslužuje posebno mjesto u vašem ormaru
26. travnja 2018. u 14:42 287 prikaza
Hackett – simbol stila, elegancije i ležernosti
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/16

Hackett London novi je vrhunski engleski brend odnedavno dostupan na domaćoj modnoj sceni. Simbol je britanskog stila, elegancije i ležernosti. Odjeća ovog brenda napravljena je od materijala vrhunske kvalitete s impresivnim znanjem o besprijekornim krojevima.

Priča o njegovom nastanku i više je nego zanimljiva. Naime, Jeremy Hackett i Ashley Lloyd-Jennings, osnivači brenda, upoznali su se davne 1979. godine u potrazi za kvalitetnom rabljenom odjećom na Portobello Roadu – i tu je sve počelo. Prijatelji su postali poslovni partneri te su otvorili prvu trgovinu u kojoj su prodavali rabljenu odjeću vrhunske kvalitete i modne dodatke te su ubrzo postali prepoznatljivi kao londonski modni stručnjaci.

Zahvaljujući kultnom statusu, potražnja za komadima iz njihove trgovine vrlo brzo je nadmašila ponudu, nakon čega su se odlučili na iskorak te su 1985. godine počeli proizvoditi potpuno novu odjeću koristeći tradicionalne materijale u tradicionalnom engleskom stilu.

Hackett – simbol stila, elegancije i ležernosti | Autor : Marko Lončar (BITIFIT by Marko Lončar), agencija Rinzol i Ritz Club Zagreb Foto: Marko Lončar (BITIFIT by Marko Lončar), agencija Rinzol i Ritz Club Zagreb

Jedan od simbola ovog brenda je polo majica, koja je od samih početaka Hacketta postala prepoznatljiva kod Britanaca, koji su poznati po stiliziranju odjeće te posebnoj pažnji koju posvećuju odijevanju.

Biti pravi gospodin, gentleman u punom smislu te riječi, upravo znači biti u Hackett outfitu. Ovaj brend izbor je svakog muškarca koji odjećom želi istaknuti afinitet prema nepogrešivom i bezvremenskom stilu.

U svojoj bogatoj ponudi, Hackett ima savršeno krojena odijela, košulje izrađene od visokokvalitetnih tkanina, koje su idealne za poslovne i svečane prilike te casual sportsku liniju za opuštanje sa stilom kada primjerice igrate tenis ili jedrite. Osnovna karakteristika brenda jest da doista može udovoljiti svim potrebama modernog muškarca.

Hackett – simbol stila, elegancije i ležernosti | Autor : Marko Lončar (BITIFIT by Marko Lončar), agencija Rinzol i Ritz Club Zagreb Foto: Marko Lončar (BITIFIT by Marko Lončar), agencija Rinzol i Ritz Club Zagreb

Hackett London na prvo mjesto stavlja baštinu, vrhunsku eleganciju i bezvremenski stil. Osim toga, brend je čest sponzor polo natjecanja, popularnih engleskih sportaša te ostalih britanskih sportskih manifestacija te nerijetko ostvaruje suradnje s renomiranim imenima poput Astona Martina, čiju kolekciju ljubitelji ovih luksuznih jurilica ekskluzivno mogu pronaći u Heraldi for Men storeu u Frankopanskoj 6 i Arena Centru, Zagreb.

ccccccc
VJEČNE SALONKE
Crvene ili one sa zmijskim uzorkom? Doznajte koje su štikle must have ovog proljeća

A1 izdvaja za Vas