Gulaš od mesa bizona ili odrezak od zebre zdraviji i bogatiji proteinima doli govedina i junetina
Meso bizona ili divljeg zeca, uz medvjeđe meso i ono zebre ili muflona te krokodila novost je u hladnjacima, no, nema sumnje da će znatiželjnih gurmana koji to žele ispobati biti
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Osim što nas bombardirate reklamama posvuda, posebno je gnjusno podvaljivati plaćene oglase pod članke.