Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi i nadareni

Gotovo 700 srednjoškolaca želi dizajnirati svoju školsku bilježnicu

\'skola\'
06.02.2011.
u 09:05

Pobjednici će uz otkupljivanje grafičkih rješenja dobiti i novčanu nagradu, te 100, odnosno 50 primjeraka autorskih bilježnica

 

 

Gotovo sedamsto srednjoškolaca poslalo je svoja grafička rješenja do kraja siječnja na natječaj ‘Dizajniraj svoju bilježnicu’. U natječaju su sudjelovali učenici grafičkih škola i škola primjenjene umjetnosti, a od najboljih će tvrtka Mar-Mar, koja natječaj organizira, otkupiti grafičko rješenje za svoje bilježnice.

 

 

- Mene neizmjerno veseli raznolikost grafičkih rješenja i nevjerojatna količina svježih, mladenačkih ideja. Prije dva dana sam posjetio frankfurtski sajam Paperworld i, bez imalo pretjerivanja, mogu reći da sam među radovima naših srednjoškolaca vidio više inovativnog dizajna nego na štandovima europskih tvrtki specijaliziranih za dizajn bilježnica - pohvalio je srednjoškolce Zvonko Fišer, direktor i vlasnik poduzeća Mar-Mar.

 

 

Pobjednici će uz otkupljivanje grafičkih rješenja dobiti i novčanu nagradu, te 100, odnosno 50 primjeraka autorskih bilježnica. Osim toga, škola iz koje dolazi autor pobjedničkog rada dobit će računalo u vrijednosti od 5.000 kn. Rezultati natječaja bit će objavljeni 15. veljače, a nagrađeni radovi bit će izloženi u Školi primjenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
00:06 18.03.2011.

REISHI GLJIVA (GANODERMA LUCIDUM) POMAŽE I U LIJEČENJU KARCINOMA TE POJAČAVA IMUNITET Reishi je suvremenoj medicini poznata već desetljećima, kinezima već 4.000 godina, iako se nekad nije znalo za karcinome u današnjem obliku. KAVA, ČAJ, KAKAO i KAPSULE s extraktomom \"gljive BESMRTNOSTI\", Ganoderma lucidum, kineski LING ZHI; japanski: REISHI, LJEKOVITA GLJIVA koja već 4.000 g. USPJEŠNO OBUZDAVA ZLOČUDNE STANICE. http://www.facebook.com/profile.php?id=100002073085126 SMS 099 / 857 56 42 ganocafe@hi.t-com.hr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije