Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu mogli vjerovati što je rekla

Gosti na vjenčanju se šokirali govorom mladenkine sestre: Otkrila je njezinu tajnu!

Shutterstock
12.08.2023.
u 11:14

Kasnije su saznali da mladenkina sestra nije mogla podnijeti da ne bude u središtu pozornosti tijekom događaja

Dok se svadba sprema čuti govore kumova i najbližih, očekivali biste da će većina velikih problema i svađa biti maknuta s puta. Ako je ceremonija prošla bez problema i nitko se ni na što nije žalio, vjerojatno nemate nikakvih problema. Sve što trebate učiniti je reći nekoliko lijepih riječi i uživati ​​u ostatku večeri. No, jedna problematična djevojka koja je imala druge ideje, natjerala je goste vjenčanja da se naježe nakon što je otkrila tajnu tijekom svog govora, piše Mirror.

Iz nepoznatih razloga, odlučila je iskoristiti trenutak da objavi vijest o trudnoći mladenke - u potezu koji je oštro osuđen na internetu.  Trenutak je zaprepastio korisnike Reddita, kada ga je ispričao jednako šokirana gošća. Objašnjavajući što se dogodilo, rekla je da je prisustvovala događaju sa svojim partnerom kada je mladenkina starija sestra, djeveruša, odlučila reći istinu. 

VEZANI ČLANCI:

Gošća je izjavila: "Prvo što je rekla je 'Nisam ništa zapisala, mislila sam da ću odustati' što sam isprva mislila da je u redu, ali moj dečko je smatrao da to pokazuje da joj nije dovoljno stalo da se potrudi. U svakom slučaju, ona je zatim rekla "iskreno, čuli smo dovoljno o mojoj sestri za jedan dan. Malo mi je muka od toga". Zatim je nastavila i zahvalila objema stranama i nekolicini drugih. Nije rekla riječ o svojoj sestri (nevjesti) ili mladoženji. Zatim je završavala govor rekavši: 'jedva čekam upoznati malog'."

Gošća je ispričala da su svi u prostoriji utihnuli ,a mladenka je tada navodno bila trudna 6 tjedana i samo je njezina sestra znala. Čak niti njezini roditelji nisu imali pojma. Mladenka je izgledala poniženo.

"Nažalost, ne zvuči ni kao da je sestra slučajno pogriješila, ako je vjerovati glasinama. Glasine koje smo čuli nakon toga bile su da djevojka nije mogla podnijeti da ne bude u središtu pozornosti tijekom događaja pa je jednostavno morala biti ta koja će svima reći da joj je sestra trudna. Bio je to tako neugodan after party, “ zaključila je gošća.

"Strašno! Jadna nevjesta!" odgovorila je jedna osoba. "Wow i samo tako njihov odnos je uništen, vjerojatno zauvijek. Kako je teško šutjeti i nasmiješiti se na jedan dan...", rekla je druga. Treći korisnik je bio zabrinut: "Postoji razlog zašto ljudi čekaju do drugog tromjesečja da objave svoju trudnoću.."

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije