Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mama dala “zeleno svjetlo”

Glumicu Jessicu Biel prihvatila Justinova majka

Jessica Biel
18.02.2010.
u 17:16

Stroga majka Justina Timberlakea na sva zvona hvali djevojku svoga jedinca te je naziva “dijelom obitelji”. Zadovoljna je Justinovom odabranicom jer stoji čvrsto nogama na zemlji.

Majčin blagoslov pri odabiru družice mnogim je muškarcima presudan, a takav stav s ponosom ističe i Justin Timberlake, čija je mama Lynn Harless objavila da potpuno podržava vezu svoga sina i Jessice Biel te da je 27-godišnju glumicu prihvatila kao dio obitelji.

– Ona je jedna od nas. Jessica je tako divna osoba. Stoji čvrsto na zemlji i njezina je obitelj super – s oduševljenjem kaže Justinova majka.

Zajedno na reviji

Koliko je lijepa Jessica bliska s roditeljima svojega mladića, s kojim je u vezi gotovo tri godine, bilo je jasno na nedavnoj modnoj reviji na kojoj je svestrani 29-godišnji pjevač predstavio novu kolekciju za svoju odjevnu marku William Rast. Naime, glumica je sjedila u prvom redu, odmah do Justinove mame i poočima Paula, te su tako zajedno podržali još jedan poslovni uspjeh svojeg sina i dečka. Lynn, koja je uvijek vrlo pažljivo pratila s kime njezin jedinac ljubuje, svojoj je potencijalnoj snahi dala na korištenje i teretanu u njihovoj obiteljskoj kući u kojoj se Jessica pripremala za penjanje na Kilimandžaro koji je pohodila u siječnju s ciljem podizanja svjesnosti o sve manjim zalihama vode.

Pogođena prekidom

No, iako je i više nego zadovoljna izborom svoga sina, Lynn i dalje sa sjetom govori o Britney Spears, prvoj velikoj Justinovoj ljubavi koja je završila nakon što ga je Britney navodno prevarila sa zajedničkim prijateljem.

– I dalje je neizmjerno volim. Britney je odrasla na podu moje dnevne sobe – kaže Lynn.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije