Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spontano otkriveno

Gelovi za dezinfekciju ruku imaju novu namjenu: Odlični su za čišćenje slavine i sudopera

FAMILY LOCKDOWN TIPS & IDEAS/Facebook
11.09.2020.
u 11:30

Jeftinija opcija ujedno i bolja za kožu ruku.

Emma Ramsey iz Engleske potpuno spontano otkrila je novog pomoćnika u održavanju kućanstva kojeg odnedavno svi imamo uvijek kraj sebe. 

Oprala je ruke u kuhinji dezinfekcijskim gelom čije je korištenje poraslo od kada je nastupila pandemija, a sasvim slučajno primijetila je da je gel, osim njezinih ruku, očistio i sudoper, piše The Sun.

Foto: FAMILY LOCKDOWN TIPS & IDEAS/Facebook

Mlada majka otkrila odličan trik slaganja posteljine: Zauzima manje mjesta u ormaru!

"Primijetila sam da je slavina čišća, pa sam odlučila temeljito oprati cijeli sudoper gelom i ne mogu vjerovati koliko dobro uklanja nečistoće! Bolji je od svih sredstava koje sam koristila", oduševljeno je napisala u svojoj objavi na Facebooku.

Cijena dezinfekcijskog gela nije visoka, pa je to još jedan razlog zašto se mnogima ova metoda čišćenja svidjela. Uz to, neće isušiti kožu na rukama kao neka agresivna sredstva.

Foto: FAMILY LOCKDOWN TIPS & IDEAS/Facebook

Foto: FAMILY LOCKDOWN TIPS & IDEAS/Facebook


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije