Gdje odlažete krumpir? Maknite ga što dalje od luka!
Zaustavit ćete tako truljenje krumpira i propadanje hrane
Komentari 3
NE
Klice treba redovno potrgati,krumpir postaje zbog njih mekan i loš za kuhanje i pečenje,
KA
To nisam znao! Držao sam krumpir i luk skupa.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Hvala, nisam ni ja znao, uvijek sam se pitao zašto mi relativno brzo krumpir pognjili a to je zbog luka koji je uvijek bio uz njega