Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eksterijeri

Futuristički vrtni namještaj s high-tech bojama u punom cvatu

garden (1)
Foto: Arhiva VL
1/12
25.05.2012.
u 16:02

Popularan futuristički stil i \"nemoguće\" boje odlično se snalaze u prirodnom okolišu. Vrtni namještaj ekstravagantan je poput onog za interijere, stvoren za uživanje i zabavu

Mekano ojastučenu sofu suvremenog dizajna i intenzivne boje, kakvu se obično može vidjeti u moderno uređenim interijerima, poznati talijanski proizvođač namještaja Delta Salotti postavio je usred maslinika. Tako Delta Salotti predstavlja novu kolekciju za vanjske prostore X-Out koja u punom sjaju odražava trend dnevnog boravka na otvorenom.

Vrtni namještaj dolazi u "rasnim" dizajnerskim komadima, u popularnim ludim bojama koje ne mogu proći nezapaženo. U veseloj paleti živnule su i drvene i aluminijske vrtne garniture, a najveći koloristički "bum" ostvarila je visoka tehnologija u oblikovanju tehnoratana i plastike.

Izdržljiva, otporna i fleksibilna plastika omiljen je materijal modernih brendova, među kojima su Vondom, Plust, Moroso, Magis... Pod njihovim okriljem vodeći svjetski dizajneri stvaraju osebujan vrtni namještaj čije se "nabrijane" boje i futurističke forme odlično snalaze u prirodnom okolišu.

Osobito su zabavni primjerci čiji dizajn ujedinjuje živahne boje i neočekivane mogućnosti. Magisov stolac Spun može se ljuljati na sve strane i vrtjeti, a u Vondomovoj kolekciji stolić Doux po potrebi se pretvara u teglu za biljke ili posudu za led.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije