Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNO IZGLEDA

Frizerka otkrila zanimljiv trik: Nakovrčajte kosu u pet minuta koristeći samo - fen!

Tik Tok
20.07.2022.
u 07:00

Za ovu metodu potrebno je odvojiti samo nekoliko minuta, a frizura ćevam izgledati kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona

Na društvenim mrežama često susrećemo razne trikove i savjete vezane za kosu. Jedan takav trik podijelila je i jedna frizerka, koja je svima odlučila pokazati nevjerojatno jednostavnu metodu za postizanje kovrča koje izgledaju kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona. Kako piše The Sun, sve što vam treba je sušilo za kosu i malo seruma, a cijeli proces traje oko pet minuta. Evo kako kod kuće u samo dva koraka možete postići savršenu frizuru. 

Ove namirnice pospješuju rast kose. Uvrstite ih u svoj jelovnik!

1/11

U Tik Tok videu kojega je objavila, frizerka Alessia prvo provjerava je li kosa spremna za uvijanje, a zatim objašnjava da ju trebate navlažiti i staviti malo seruma. Zatim pokazuje kako je kosu potrebno uvrnuti u konjski rep i onda pokretima gore-dolje prelaziti sušilom po njoj. Nakon što je dovoljno topline primijenjeno na pramenove, vrijeme je da rep raspustite i odmah biste trebali vidjeti lagane valove. 

- Nakon što ste raspustili kosu, stavite još malo seruma, te lagano i nježno prođite prstima kroz kosu - objasnila je u videu.

 

@alessiavideo 🥰😎 #hairstyle #hair #style #styling #4 ♬ Pon De Replay - Ed Marquis & Emie

Mnogi njezini pratitelji bili su oduševljeni ovih trikom za kovrčanje kose, a mnogi su u komentarima pisali i da jedva čekaju isprobati ovu metodu

- Izgleda toliko dobro da mi je teško vjerovati da je tako jednostavno - napisala je jedna korisnica.

- Odmah ću ovo isprobati pa javim svima rezultate - dodala je druga. 

Djevojčica (3) paralizirana od struka naniže, dobila je ručno rađena kolica, za koja se vjeruje da su na svijetu. 💪❤ 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije