Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smiješno

Fotografirala se za putovnicu i ostala u šoku kada je vidjela rezultat: ‘Fotošopirali su me’

KatieFiore898/TikTok
09.04.2021.
u 10:30

Umjesto da joj kažu da raspusti kosu, u studiju su okinuli fotografije, a onda punđu koju je imala uklonili u programu za uređivanje.

Svi znamo da postoje određena pravila kod fotografiranja za dokumente, ali uvijek vam ih ponove i naglase fotografi prije nego uopće počne proces. Žena imena Katie došla je to obaviti kod nekoga tko je smatrao da nije potrebno reći pravila i kako joj treba stajati kosa jer će ionako to kasnije sam urediti - u fotošopu.

Katie je završila s fotografiranjem i otišla kući, a kada su fotografije bile gotove malo je reći da je ostala u šoku, prenosi Mirror.

Umjesto da joj kažu da raspusti kosu, u studiju su okinuli fotografije, a onda punđu koju je imala uklonili u programu za uređivanje.

Foto: KatieFiore898/TikTok

Pogledajte video:

@katiefiore898

Thanks Walgreens ##greenscreen ##fail ##passport ##fyp ##bun ##hair

♬ Oh No - Kreepa

Katie kaže da nije mogla suzdržati smijeh, iako je bila u šoku.

Sve je ispričala u videu na TikToku i dok je neke dobro nasmijala, bilo je i onih koji su pitali kako je njoj uopće palo napamet doći na fotografiranje za dokumente s takvom frizurom no Katie nije odgovorila.

Htjeli su se malo 'popraviti' na fotografiji, ali baš i ne znaju koristiti fotošop...

1/11

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije