Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zahvatila mu vrat i leđa

VIDEO Muškarca u plićaku napala hobotnica: Odjednom se okrenula, bio sam šokiran...

hoobotnica
Screenshot/You Tube
02.04.2021.
u 14:44

Lance Karlson spremao se blizu odmarališta u zaljevu Geographe gdje su on i njegova obitelj odsjeli, kada je vidio, kako je mislio, napad raže na galeba. Shvatio je da se radi o hobotnici tek kada je s dvogodišnjom kćerkom prišao bliže, snimajući video

Muškarca je tijekom odmora na plaži u zapadnoj Australiji napala "ljutita hobotnica", objavio je u petak BBC. Videozapis koji je postao viralan prikazuje kako se hobotnica u plićaku nadvija nad geologom Lanceom Karlsonom. Životinja je poslije ponovo krenula za njim te mu je osim ruke, zahvatila vrat i gornji dio leđa

Muškarac je od pipaka zadobio crvene ožiljke koji su ga pekli i smirili tek kada ih je prelio coca-colom. Bivši spasilac je za australske novine 7News izjavio da je ocat najbolje rješenje u slučaju zadobivenih ozljeda od morskih životinja, ali da ga u tom trenutku nije imao. 

Rekao je da je znao da bi kiselina mogla pomoći pa je pokušao s gaziranim pićem. "Ispada da djeluje", kazao je Karlson. On se spremao okupati blizu odmarališta u zaljevu Geographe gdje su on i njegova obitelj odsjeli, kada je vidio, kako je mislio, napad raže na galeba. Shvatio je da se radi o hobotnici tek kada je s dvogodišnjom kćerkom prišao bliže, snimajući video. Tada se hobotnica odjednom okrenula u njihovom smjeru. "Hobotnica nas je napala, što je bio pravi šok", kazao je Karlson za Reuters. 

Kasnije, kada je sam ušao u more, hobotnica je opet krenula za njim i ozlijedila ga. "Naočale su mi se zamaglile, voda je odjednom postala mutna, a ja sam bio šokiran i zbunjen", izjavio je. 

Ključne riječi

Komentara 1

IP
info_punkt
16:46 02.04.2021.

tako je mene jednom napao morski krastavac i nanio mi teže ozlijede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije