Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije svejedno

Evo nakon koliko neprospavanih noći se pojavljuju bore

Foto: Thinkstock
1/10
21.03.2018.
u 13:19

U istraživanju provedenom prošle godine, preko 80% žena izjasnilo se da tijekom cijelog dana osjećaju zamjetan umor na licu i uočavaju napuhnutost podočnjaka zbog čega gube samopouzdanje.

Manjak sna i nepravilan ritam spavanja postali su globalna epidemija koja utječe na zdravlje i kvalitetu života 45% svjetske populacije. Besane noći ponajprije se ogledaju na našem licu - jer je san ključni “sastojak” blistave kože.

Samo nekoliko neprospavanih noći dovoljno je da koža izgubi tonus i pojave se bore, dok je kronična neispavanost siguran recept za tamne podočnjake i prijevremeno starenje. Ako je koža suha, vjerojatno je da će bore pojaviti puno prije nego kod onih s hidratiziranom kožom.

U istraživanju provedenom prošle godine, preko 80% žena izjasnilo se da tijekom cijelog dana osjećaju zamjetan umor na licu i uočavaju napuhnutost podočnjaka zbog čega gube samopouzdanje.

To je bio poticaj da u Dermalogici kreiraju gel-kremu koja bi trebala biti rješenje za oba problema, nesanicu i suhu kožu. 

- Sound Sleep Cocoon™ je revitalizirajuća gel-krema koja djeluje u skladu s prirodnim ritmom kože te potiče njezin oporavak i obnavljanje dok spavate, dok istovremeno nanošenjem oslobađa mikrokapsulirano esencijalno ulje lavande, te sandalovinu i pačuli koji olakšavaju odlazak u san. Aktivne sastojke koža najbolje upija noću, a ova krema osigurava energiju visokom
koncentracijom prirodnih biljnih ekstrakata te nadoknađuje vlagu koju koža gubi tijekom dana. Zahvaljujući vrijednim esencijalnim uljima djeluje terapijski iznutra i izvana, osigurava miran san i donosi užitak svim osjetilima, pojasnila je Christine Letford, viša
internacionalna edukatorica Dermalogice. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije