Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pazi, vruće

Evo kako su atraktivne djevojke izludile prolaznike plesanjem 'oko šipke'

Diesel ples
Foto: PR FOTO
1/12
07.06.2014.
u 13:04

Trgovina Diesel u Frankopanskoj ulici u samom središtu Zagreba, od 17-19 sati postala je prava mala pozornica koja je mamila uzdahe mnogih prolaznika

U zagrebačkoj Frankopanskoj ulici jučer su prolaznici imali što vidjeti.

Trgovina Diesel je od 17-19 sati postala prava mala pozornica koja je mamila uzdahe mnogih prolaznika. Ples 'oko šipke' bio je tek jedan dio promocije inovativnog proizvoda modnog brenda Diesel, a riječ je o Jogg Jeans trapericama u kojima se može zaplesati svaka vrsta plesa.

Foto: PR FOTO

PR Foto

Brojni fanovi ovog modnog brenda pozvani su da pokažu svoje plesno umijeće, a hrabrili su ih članovi plesne skupine Atomic Dance Factory, Sportvizija Pole Dance i Dj Joe2shine. Nove traperice zaludile su modni svijet, a riječ je o hibridnoj odjeći koja kombinira traper i jersey-trenirku.

Foto: PR FOTO

PR Foto

>>Od twerkinga do rumbe, u ovim se trapericama može plesati baš sve

Komentara 2

EV
evropljanin
20:56 08.06.2014.

koliko sam upoznata to se radi samo u bordelima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije