Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorite se i vi

6 načina kako najbolje razbiti neugodnu tišinu tijekom izlaska

Spoj
Foto: Thinkstock
06.07.2015.
u 07:00

Ukoliko ne možete smisliti o čemu pričati, donosimo vam šest načina da začinite večeru i izbjegnete nezgodnu tišinu

Tiha večera u vlastitom domu može biti prekrasna - romantična i slatka. U svakom slučaju, sjajno vrijeme koje možete provesti s partnerom. No, ako tiha večera označava neugodnu tišinu, onda morate poraditi na odnosu i intimnosti, piše Men's Health. Ukoliko ne možete smisliti o čemu pričati, donosimo vam šest načina da začinite večeru i izbjegnete nezgodnu tišinu.

1. Bez floskule 'kakav ti je bio dan'

Lako se razgovor izliže kada oboje samo recitirate što ste radili taj dan. No, kada u sve ubacite emocije, postaje zanimljivo. Primjerice, umjesto da zaključite razgovor s 'imala sam sastanak sa šefom', pričajte o tome kako ste se osjećali. I postavljajte pitanja. Ključ je u slušanju i davanju.

2. Glazba

Lagana glazba može biti sjajna jer opušta i pomaže pri stvaranju emocionalne veze. Ključ je u tome da stavite glazbu u kojoj uživate zajedno s partnerom. I prepustite se laganom razgovoru i finoj hrani.

3. Pitajte ako vas nešto zanima

Umjesto da šutite i razmišljate nervirate li partnera koji šuti, pitajte i budite izravni. Nemate što izgubiti, a niti razloga čekati. Nekad nije stvar u vama nego nečem trećem, pa ćete možda partnera tako natjerati da vam se  otvori o nečemu što ga muči.

4. Bez telefona

Maknite ih, da vam ne budu u vidokrugu. Kada vodite razgovor i kvalitetno provodite zajedničko vrijeme, nije lijepo imati mobitel pri ruci jer vam skreće pozornost s onom što je tada bitno.

5. Razgovarajte o nedostatku tema

Ako i nemate tema koje biste podijelili, nema smisla o tome šutiti. Progovorite o tome i pitajte partnera osjeća li se i on isto. Efikasnije je.

6. Donesite nešto svoje

Ako vaš partner i ne želi razgovarati o nekim temama, dajte i vi svoj doprinos. Ne čekajte da on ili ona otvori temu, otvorite je sami. Recite što vas muči i tišti pa će možda efekt biti bolji.

>>Rade li to žene namjerno? Frajeru, oči su mi gore

>>Zašto želimo jedno, a privlačimo drugo?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije