Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šiške i pramenovi

Evo kako možete izgledati ženstveno i s kratkom kosom

Lijepa žena
Foto: Thinkstock
31.03.2014.
u 18:00

Možda je pravo rješenje za vas moderna varijanta 'fudbalerke' kakvu nosi Lindsey Wixson

Želite ženstveniju varijantu

Probajte kopirati izgled Michelle Williams. Njezinoj inače mladenačkoj frizuri podana je drugačija silueta i "grunge" izgled. Prednji dio ostao je duži, a pramenovi su oblikovani tako da frizura izgleda pomalo neuredno. Međutim, u pitanju je lagana i definirana tekstura koja najbolje pristaje sitnijem licu.

Želite zadržati šiške

Možda je pravo rješenje za vas moderna varijanta "fudbalerke" kakvu nosi Lindsey Wixson. Voljeli je mi ili ne, moramo priznati da "fudbalerka" ponovno doživljava svojih pet minuta. Supermodel Lindsey pak pokazuje kako se "fudbalerka" nosi u stvarnom svijetu. Njezine blago istanjene trimerom i na stranu počešljane šiške i stanjeni vrhovi u visini ramena djeluju casual i cool, dok uz malo stiliziranja mogu izgledati buntovnički i odlučno.

>>Ljepota jednako zdravlje! Koža i kosa zasjat će samo uz ove savjete

>>Ispucali vrhovi noćna su mora svake žene. Evo kako ih izbjeći

Komentara 1

Avatar why
why
18:19 31.03.2014.

Pogrešan naslov. Ispravno glasi: Da li ste znali da tek s kratkom kosom izgledate najbolje ženstveno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije