Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Energija koja nam je vratila vjeru u ozdravljenje

Zdenko Domančić
PR
Autor
PR članak
24.08.2012.
u 08:00

Seminar bioenergije Zdenka Domančića koji je svojom posebnom metodom pomogao u liječenju tisuća ljudi iz cijeloga svijeta bit će organiziran u Umagu, od 21. do 23. rujna.

U svibnju 2008. obitelj Petrović iz Zagreba prvi je puta doputovala u Kranjsku goru gdje su se tada održavali seminari na kojima je autor Zdenko Domančić podučavao bioterapiju prema svojoj metodi. Razlog njihova dolaska bio je njihov sin, kojem je sa šest godina dijagnosticirana parcijalna epilepsija sa sekundarnom generalizacijom.

Klasična medicina pomagala je njihovom sinu lijekovima, ali bolest je i dalje napredovala. Obitelj se zbog toga odlučila i na dodatne načine liječenja. S obzirom da je metoda Zdenka Domančića  i znanstveno dokazana, došli su u Kranjsku goru gdje su i sami svjedočili trenutačnim pozitivnim učincima tretmana bioenergijom. 

„Ulaskom u dvoranu iznenadilo nas je osjećaj nepoznate energije koja je vladala tim prostorom. Također sam pristup, te energija kojom je isijavao Zdenko i njegov tim probudio je nadu u ozdravljenje.“, istaknuo je Jadranko Petrović sjećajući se svog prvog susreta sa Zdenkom Domančićem i njegovim timom. Tom prilikom je njihov sin dobio svoj prvi tretman bioenergijom na koju je pozitivno reagirao. Iza toga su slijedile redovite terapije bioenergijom i bolest je krenula u pravcu ozdravljenja.

Jadranko je tada završio prvi, a kasnije drugi stupanj školovanja koji mu omogućava da i sam pomaže ljudima bioenergijom. Do danas je tom metodom pomogao više od 300 ljudi. Budući da je riječ o metodi koja spada u takozvane energetske metode – izravnog djelovanja jednog biopolja na drugo biopolje – metodu može naučiti prakticirati svatko.

Jadranko ističe kako je poželjno, nakon što se nauči tehnika, steći i određeno iskustvo da bi se postao dobar bioterapeut. Osim pomaganja članovima obitelji i prijateljima, Jadranko u slobodno vrijeme nakon posla, volontira u gerontološkom centru u Domu za starije i nemoćne osobe Maksimir te pomaže najstarijim članovima našeg društva i bioterapijom mijenja život potrebitima.   

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?