Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve zbog Georgea

Elizabeth Canalis odrekla se cigareta

george clooney
AFP
02.12.2010.
u 18:00

Vjerojatnost da će vas George Clooney pratiti i podržavati u tome da prestanete pušiti dosta je mala, ali bez cigareta ćete biti zdraviji i ljepši

Čini vam se nemogućim odreći se žvakanja filtra i ovisnosti o nikotinu, no neka vaša novogodišnja odluka bude - prestajem pušiti. Učinit ćete uslugu sebi, svom zdravlju, ljepoti, a vjerujte i kolegama oko sebe.

Za početak ugledajte se na Elizabeth Canalis, djevojku zanosnog Georgea Clooneyja. Nakon što je punih deset godina prekomjerno uživala u nikotinskim štapićima, odlučila je tome svom poroku reći odlučno ne. Lijepa Elizabeth ostavila se cigareta zbog svoga dragog, koji nije s odobravanjem gledao na tu njezinu naviku, ali i zbog zdravstvenih i estetskih razloga.

Poznato je koliko pušenje utječe na zdravlje žena, a duhanski dim na ten ljepotica. Eto, ugledajte se na nju. Bilo bi dobro da je poticaj u liku Georgea Clooneyja uvijek uz vas, da vas bodri i podržava u namjeri da prekinete s uživanjem u dimu i nikotinu... No vjerojatnost za takvo što je vrlo mala, ali zato ćete bez cigareta biti zdraviji i ljepši.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
19:02 02.12.2010.

Pustite zenu nek pusi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije