Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bipa Fashion hr

Elfsi u veselim sedamdesetima

Elfs
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/25
30.10.2015.
u 22:12

Konačni je dojam: dečki odrastaju i postaju ozbiljniji

Modnom dvojcu Elfs pripala je pretposljednja večer, slavljeničkog, 20. izdanja Bipa Fashion.hr-a. Na pistu ukrašenu sijenom, starinskim vrtuljkom, biciklima i neonskim cijevima poslali su kolekciju inspiriranu sedamdesetim godinama 20. stoljeća. Konačni je dojam: dečki odrastaju i postaju ozbiljniji. Počeli su kreirati i za punokrvne, seksi, žene, a ne samo za razigrane djevojčice. To će im svakako donijeti nove obožavateljice.

U ozbiljnoj kolekciji koju smo vidjeli dominirala je crna boja i seksi haljine, a prepoznatljiv autorski rukopis vidio se u veselim printevima na majicama, kojima su se poigrali što modnim (Anna Wintour) , što estradnim (Mišo Kovač) ikonama, a zanimljivo je bilo vidjeti njihovu interpretaciju nekih davno prošlih modnih zakona. Tek nekoliko muških modela koje smo vidjeli u sklopu ove kolekcije pokazalo je da tu nema većih pomaka: oni dobro odjevenog muškarca i dalje vide kao veselog dječaka. Možda je došlo vrijeme da odraste i taj dio njihovog stvaralaštva.

>> Revija modnog dvojca ELFS predstavlja novo lice poznatog brenda

>> Dizajneri odabrali modele za 20. jubilarni BIPA FASHION.HR

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije