Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIPA FASHION.HR-a

Ekskluzivni pogled na nove kolekcije dizajnera BIPA FASHION.HR-a

KOlaz kolekcije
Foto: Jure Perišić
1/12
16.03.2015.
u 08:51

Otkrivamo vam samo dio modnih priča koje će ovog tjedna publika, koja s nestrpljenjem očekuje revije poznatih domaćih dizajnera, imati priliku vidjeti na Zagrebačkom velesajmu.

Još nas samo jedan dan dijeli od početka 18. sezone BIPA FASHION.HR-a.

I dok su posljednje pripreme u tijeku, ususret prvom danu najveće modne manifestacije, predstavljamo vam ekskluzivne fotografije kolekcija koje će dizajneri pokazati na modnoj pisti u pet dana BIPA FASHION.HR-a.

Otkrivamo vam samo dio modnih priča koje će ovog tjedna publika, koja s nestrpljenjem očekuje revije poznatih domaćih dizajnera, imati priliku vidjeti na Zagrebačkom velesajmu.

Od 17. do 21. ožujka na BIPA FASHION.HR-u nastupit će 17 dizajnera: Aleksandra Dojčinović, Ivica Klarić, eNVy room, Ivica Skoko, ELFS-i, Ana Maria Ricov, Martina Felja, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina design, Krie design, Coded Edge, Morana Krklec, Obekei, HEDRA by Ana Jagić, Ana Bogdan, Vesna Sposa, a prvi put na FASHION.HR-u ove sezone predstavit će se mladi modni brand Kralj&Krajina.

>>Ivica Klarić za moderne dandyje

>>Lei Lou u boji vina i plavoj nudi interpretaciju sedamdesetih

>>Revija eNVy room-a na nadolazećem BIPA FASHION.HR-u u znaku starog Hollywooda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije