Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bipa Fashion.hr

Ivica Klarić za moderne dandyje

Ivica Klarić
Foto: PR FOTO
1/7
13.03.2015.
u 11:12

Što točno pod time misli, publika će imati priliku saznati iz prve ruke finalne večeri ovog modnog događaja, a Klarić daje naslutiti kako je temelj kolekcije u engleskoj klasici i bezvremenosti.

Modni dizajner Ivica Klarić svoju će novu kolekciju modnog branda IK studio predstaviti pod pokroviteljstvom Samsunga na nadolazećem BIPA FASHION.HR-u, u subotu, 21. ožujka.

Ove je sezone Klarić usredotočen na kolekciju za jesen/zimu 2015./16. i dandy muškarca.

Što točno pod time misli, publika će imati priliku saznati iz prve ruke finalne večeri ovog modnog događaja, a Klarić daje naslutiti kako je temelj kolekcije u engleskoj klasici i bezvremenosti. Poznat po tome što za izradu vrhunskih odijela koristi najbolje tkanine i pribor, zbog čega ga često nazivaju kraljem hrvatske mode, neprestano ulaže u nove tehnologije jer razvoj finoće tkanina mora pratiti i najsuvremenija tehnologija izrade. Zato ne čudi spoj mode i tehnologije kroz suradnju sa Samsungom.

„Čini mi se da je taj spoj neizbježan. Tehnologija je u posljednje vrijeme intenzivno prisutna u modi, od toga da nam olakšava sam proces stvaranja i proizvodnje, a u konačnici, u mnogome je promijenila način komuniciranja s publikom. Nekad se ono što se događalo na modnoj pisti, moglo vidjeti samo u modnim časopisima a danas je skoro pa u realnom vremenu prisutno na društvenim mrežama. Zato mi je drago što je došlo do ove suradnje sa Samsungom jer nam upravo i njihovi novi, odlično dizajnirani modeli mobilnih telefona, omogućavaju izravnu komunikaciju s publikom“, izjavio je Klarić.

U publici će zasigurno i ovog puta biti brojni obožavatelji Ivice Klarića koji neće propustiti ovaj vrhunski modni doživljaj i jedinu reviju namijenjenu isključivo muškarcima na ovosezonskom BIPA FASHION.HR-u.

Ivica Klarić zatvorit će višednevni modni događaj koji će na Zagrebačkom velesajmu trajati od 17. do 21. ožujka.

Foto: PR FOTO

>>Lei Lou u boji vina i plavoj nudi interpretaciju sedamdesetih

>>Revija eNVy room-a na nadolazećem BIPA FASHION.HR-u u znaku starog Hollywooda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije