Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saznajte

Držite li radni stol urednim ili ne marite za to? Ova navika otkriva puno o vašem karakteru

shutterstock
22.07.2021.
u 12:24

U svakom opisu ćete sigurno prepoznati barem jednog kolegu, ali i sebe.

Kada ušetate u svoj ured vjerojatno odmah uočite razliku u jednoj stvari - radnim stolovima. Ima onih urednih, čistih, bez puno stvari, a ima i onih koji su prepuni papira, šalica, ukrasa... Kako prenosi desktime.com, izgled radnog stola može puno otkriti o karakteru osobe, a sigurno ćete se pronaći u jednom od navedenih.

Neuredan stol
Svi imaju barem jednog kolegu koji je poznat po neurednom stolu. Papiri, olovke, kablovi, pošta, kutije od hrane... Ma njima to ništa ne smeta dok rade. Takvi ljudi su uglavnom ekstroverti, prijateljski nastrojeni prema okolini i ljubazni. Uglavnom su i kreativniji od drugih kolega.

Uredan stol
Kolegama koji imaju sve uredno posloženo i čisto na stolu, bez puno ukrasa i detalja često nedostaje kreative i otvorenosti prema drugima. Ipak, puno su discipliraniji od ostalih, vole sve imati isplanirano i držati se obaveza.

Stol na kojem je puno lijekova
U svakom uredu ima ona jedna osoba kojoj je stol prepun lijekova. Od tableta za bolove, pastila za grlo, aspirina, flastera... Nema čega nema. Ovakve osobe su manje koncentrirane, često su, logično, bolesne, ali i neorganizirane.

Časna sestra (55) oduševljava mladolikim izgledom: "To je zato jer nemaš muškarca u životu"

Stol pun tehnologije
Slušalice, dva monitora, tipkovnica, zvučnici, tablet... Znate onog kolegu koji ima svaki mogući uređaj s tržišta na svom radnom stolu? On je vjerojatno najkreativniji od svih i prijateljski raspoložen. 

Personalizirani
Fotografije obitelji, ukrasi u omiljenim bojama, svijeće, lijepe bilježnice - ovo je definitivno opis stola osobe koja je vesela, ima sjajne ideje, otvorena je prema drugima i jedna od najomiljenijih u uredu. Takva osoba se osjeća ugodno na svom radnom mjestu.

Želite biti koncentriraniji na poslu? Pripazite onda na vaš radni stol

1/1
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije