Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

'Doznao sam da me žena vara, ne znam hoću li to ikada moći preboljeti'

nevjera
Pixabay.com
28.10.2021.
u 23:02

Ja ga samo pozdravim, a brzo sam shvatio da ga moja supruga poznaje puno bolje i da se druže kad s djecom otputuju na gimnastička natjecanja, napisao je.

- Mislio sam da je odnos između mene i moje supruge savršen od kad smo se upoznali, dok nisam otkrio da je spavala s drugim tatom iz gimnastičkog kluba naše kćeri - napisao je anonimni muškarac u pismu savjetnici Deidre, The Sun kolumnistici.

Kad ju je upoznao bila je, kaže, u braku i htjela je s njim započeti aferu, ali je on inzistirao da prvo napusti muža.

- Prošli sam mjesec tražio punjač za mobitel u kćerkinoj torbi i pronašao muški sat, pa sam dok njih dvije nisu bile doma išao malo 'kopati' - kaže.

Dvostruko više umrlih nego rođenih, a raste i broj razvoda i vjenčanja

nevjera
1/3

Na ženinom je iPadu, priča on, pronašao na stotine poruka između nje i muškarca čije je ime prepoznao jer im djeca zajedno treniraju.

- Ja ga samo pozdravim, a brzo sam shvatio da ga moja supruga poznaje puno bolje i da se druže kad s djecom otputuju na gimnastička natjecanja - ispričao je.

 

To što je doznao ga je, kaže, slomilo i pita se kako mu je to mogla napraviti, pogotovo jer zna koliko je bračna nevjera njemu grozna, budući da mu otac zbog mnogih ljubavnica dok je odrastao nikada nije bio kući s njim.

- Trebam li otići? Nisam siguran da ću ikada preboljeti ovo - napisao je,

- Prvo je bitno razumjeti zašto je vaša žena 'zalutala', što joj je nedostajalo i što je dobila od tog drugog muškarca - odgovorila mu je Deidre napominjući da taj razgovor neće biti lagan i da bi ga možda bilo bolje obaviti s nekim stručnjakom.

- Trenutno se tako ne čini, ali moguće je ojačati vezu nakon prevare, no oboje morate biti iskreni u vezi promjena koje vam trebaju u odnosu. Ako ništa, dugujete svojoj kćeri da date sve od sebe da riješite stvari - zaključila je terapeutkinja.

Istraživanje: Muškarci pomisle na seks 19, a žene 10 puta dnevno!

Ključne riječi

Komentara 2

SI
Sidro123
23:29 28.10.2021.

Kada ju je upoznao htjela je započeti aferu sa njim ali je on od nje tražio da prvo napusti muža 😂😂😂😂 I sada se čudi što sada i njega vara. Jednom varalica, uvijek varalica

MO
montello
17:44 29.10.2021.

bjezi od nje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije