Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljeto 2020.

Doznajte koje su sandale apsolutni „must have“ ovog ljeta

CCC
Foto: CCC
1/14
12.06.2020.
u 09:19

Ovog ljeta na ulicama će prevladavati sandale puderasto rozih nijansa, platforme su i dalje jedan od najpopularnijih modela, kao i svijetle torbice maštovitih oblika i zanimljivih detalja

Za sve ljubiteljice platformi, ovog ljeta dolaze super vijesti jer će te sandale biti apsolutni hit na hrvatskim ulicama kao i na street style fotkama, a za sve fashionistice, obožavateljice lijepe obuće, donosimo pregled najzanimljivijih sandala koje morate imati u svom ormaru ovog ljeta. Nakon više od dva mjeseca pridržavanja restriktivnih epidemioloških mjera i dalje je bitno da svi ostanemo odgovorni i pridržavamo se razmaka, no lijepo vrijeme vraća nas u većem broju na gradske ulice, a uskoro i na plaže na kojima ćete ostaviti fashion statement .

Platforme

CCC1 114kn (prije 229kn)
Foto: CCC

CCC2 149kn (prije 299kn)
Foto: CCC

CCC3 229kn (prije 329kn)
Foto: CCC

CCC4 199kn (prije 299kn)
Foto: CCC

Platforme su vječni ljetni hit, a osim što su izuzetno udobne, odlično pristaju uz sve modne kombinacije. Platforme se odlično mogu kombinirati s lepršavim ljetnim haljinama, a ovog ljeta opet se nose one cvjetnog uzorka, a nećete pogriješiti niti ako ih kombinirate s traper komadima. Brend CCC trenutačno ima supersniženja, pa crne platforme s remenima možete nabaviti već za 114 kuna dok su prije koštale 229, a srebrne su sad 199 dok su ranije stajale 299 kuna.

Boja pudera dominirat će ulicama

CCC5 114kn (prije 229kn)
Foto: CCC

CCC6 DeeZee 124kn (prije 249kn)
Foto: CCC

CCC7 DeeZee 114kn (prije 229kn)
Foto: CCC

CCC8DeeZee 179kn (2)
Foto: CCC

CCC9 Jenny Fairy 159kn
Foto: CCC

CCC9DeeZee 99kn
Foto: CCC

Sandale puderasto roze nijanse ovog su ljeta među najzanimljivijim modelima, a ta se nijansa odlično može iskombinirati sa zelenom bojom vaših ljetnih komada jer je ta boja sudeći prema modnim pistama glavni trend sezone.  Sandale nježne ružičaste nijanse i to izuzetno udobnih modela možete pronaći u CCC trgovinama već za 99 kuna, tu možete pronaći i one glamuroznije, kao i one s visokim potpeticama, a ako volite mašnu kao zanimljiv detalj na vašoj obući, možete ih kupiti već za 114 kuna.

Torbice zanimljivih oblika

CCC10 DeeZee 159kn
Foto: CCC

CCC11 Jenny Fairy 179kn
Foto: CCC

CCC12 Jenny Fairy 159kn
Foto: CCC

Ovog ljeta fashionistice biraju neobične, razigrane modele ženskih torbica, koje će podići svaku vašu modnu kombinaciju i dati vam zanimljiv modni pečat. Bijela torbica sa zanimljivim detaljima istaknut će vaš dnevni outfit, dok će večernjim varijantama dati  sasvim drugačiju notu. CCC trgovine ove sezone nude interesantne bijele modele među kojima je Jenny Fairy koji stoji 179 kuna. Crnobijeli model upečatljivih detalja možete kupiti već za 159 kuna koliko stoji i ona sa zlatnim detaljima.

Sadržaj nastao u suradnji s CCC

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije