Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogima se to ne sviđa

Dopušta svojoj 7-godišnjoj kćerki da se šminka: ‘Kažu mi da sam grozna majka, ali ona to voli’

Tik Tok
08.09.2023.
u 12:30

Videozapisi redovito prikazuju djevojčicu koja raspakirava kozmetičke proizvode, isprobava proizvode, pa čak i dobiva poduke za vizažista

Za većinu ljudi odabir vremena za dopuštanje djetetu eksperimentiranja sa šminkom pomalo je osjetljiva tema. Ali jedna je mama izazvala kontroverze na internetu priznavši da ima prilično jednostavno rješenje – dopušta svojoj sedmogodišnjakinji da se šminka koliko god želi, piše The Sun.

Dee i njezina kći Rudy skupile su 400.000 pratitelja na svom TikTok računu @deexrudy_. Videozapisi redovito prikazuju djevojčicu koja raspakirava kozmetičke proizvode, isprobava proizvode, pa čak i dobiva poduke za vizažista. U jednom videu koji je pogledalo gotovo 60.000 gledatelja, Rudy nanosi korektor oko očiju prije nego što napravi "smoky eye" look s narančastim i crvenim sjenilima. Drugi prikazuje sedmogodišnjakinju kako testira niz "stvarno slatkih" olovki za oči, nanoseći crne oblike srca i leptira na dramatični izgled sjenila.

@deexrudy_ Help💀🤣 #fyp #motherdaughter #motherdaughterduo #makeup #raisinggirls #viral #trending #imagrownwomanandidowhatiwanttodo #makeuptok #rudy #rudybeingrudy #momtok #momsoftiktok #girls #girlssupportgirls ♬ adele oh my god - ADELE

Rudy i Dee pojavljuju se u višestrukim prijelaznim isječcima, započinju video svježa lica prije nego što počnu sa šminkanjem, i prelaze na kadar u kojem su obje besprijekorno našminkane. Dee je također objavila šaljivi video s naslovom "Ja kad sam rekla da neću dopustiti Rudyj da se našminka", popraćena snimkom u kojoj pjeva "Lagala sam sama sebi". Par ima mnogo super obožavatelja, a komentatori redovito dijele ljubav prema Rudyje.

"Šminka ti je tako dobra, tako sam ponosna na tebe", napisala je jedna korisnica. "Bez laži, Rudy, tvoje vještine šminkanja su bolje od mojih, a ja imam 42 godine", našalila se druga. “Nastavi tako lijepa djevojko"; dodala je treća.

No kontroverzni isječci također su potaknuli desetke komentara onih koji su osuđivali Dee i tvrdili da je njezina kći premlada da bi se toliko šminkala.  "Zašto se šminka", napisala je jedna korisnica ispod videa na kojem Rudy kopira mamin izgled. "Premlada je." Drugi je istaknuo da je sedmogodišnjakinja "doslovno upravo izgubila mliječne zube". "Dobit će puno prištića kad bude starija", napisao je drugi. Ali Dee redovito objavljuje postove o tome kako joj nije stalo do riječi trolova, jer kreativnost s kozmetikom usrećuje njezinu kćer. U šaljivom videu, Dee je objavila isječak svoje kćeri svježeg lica s naslovom "kada trolovi počnu" - prije nego što je prešla na sedmogodišnjakinju u potpunosti našminkanu, govoreći: "Ne možeš mi ništa reći". 

Mama na forumu pokrenula raspravu: 'Treba li moja 9-godišnja kći brijati noge?'

 

Komentara 2

PN
pošteni_načelnik
13:33 08.09.2023.

i ta mala bude daleko dogurala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije