Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Donosimo neodoljive kombinacije torbica i ljetnih sandala ljetni stil bez greške!

Deichman
Deichman
06.06.2023.
u 08:00

Zaljubljenice u modu napokon su došle na svoje – stiglo je vrijeme najhrabrijih stylinga, neodoljivih boja, lepršavih materijala i outfita inspiriranim opuštenom ljetnom elegancijom.

Ovo ljeto u Deichmann trgovine stigle su sandale, espadrile, natikače i salonke upotpunjene najslađim modnim dodatcima – a mi ne možemo prestati razmišljati o mogućnostima kombiniranja. Pa krenimo na razgledavanje ljetne Deichmannove ponude!

Opuštenije ne može

Za sve boho duše, pletene torbe od prirodnih materijala su apsolutni must-have. Ove trendy torbice dodaju dozu elegancije i prirodnog šarma vašem ljetnom looku. Kombinirajte ih sa sandalama i espadrilama i garantiramo da ćete se zaljubiti u ljetni boho stil. Pletene torbe ove godine podjednako ćemo nositi na plažu, ali i u šetnju gradom ili u slučaju mini pletenih torbica - kao dodatak za večernji izlazak.

 

Sve boje ljeta

Ovo ljeto su posebno tražene i male torbice šarenih nijansi. Crvena, narančasta, magenta, zelena - odaberite boju koja odražava vašu energiju i osobnost. Ove male torbice su praktične i trendi, savršene za izlaske ili posebne prigode. Kombinirajte ih s ljetnim sandalama ili cipelama – u Deichmannu ćete pronaći cipele i torbe u identičnim bojama – najveći problem koji se pri kupovini nameće je kako odabrati između dvije.

 

Kombinirajte torbu i cipele iste boje ili unesite neodoljivu dozu color blockinga uz kombinaciju npr., narančaste torbe i magenta cipela.

Ženstveno i na + 35˙C!

Uz jednostavan ljetni styling baziran na prirodnim materijalima, lepršavom lanu ili minimalističkom pamuku, nećete imati problema upariti najženstvenije modele obuće i torbica. Sandale s potpeticama, cipele s platformama i elegantne salonke kakve smo vidjeli u Deichmannu najbolje je kombinirati s pripadajućim damskim torbicama. Birajte manje modele, praktične modele za nošenje preko tijela ili elegantne ručne torbice.

 

Ne propustite priliku da izrazite svoj stil i istaknete se ovog ljeta kroz najljepše modele modnih dodataka. Posjetite Deichmann i pronađite savršene kombinacije cipela i torbi na jednom mjestu!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije