Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesretan novac

Dobitak od 173 milijuna eura na Lotu uništio im je sretan brak, ali i život

Profimedia
13.03.2024.
u 11:30

‘Gillian je za Briana bila bankomat, ništa više'.

Gillian Bayford i njezin tadašnji suprug Adrian osvojili su 2012. godine veliki dobitak na Lotu - čak 173 milijuna eura. No, iako su se obogatili, njihov se brak vrlo brzo nakon toga raspao. Dapače, samo dobitak je razlog razvoda nakon devet godina braka, piše The Mirror

Ali, Gillian ni nakon toga nije imala sreće u ljubavi. Prije pet godina ponovno se udala za Briana Deansa, ali i njega je izbacila iz kuće jer se, kako kaže, ‘razbacivao novcem i trošio na skupe automobile i godišnje odmore’. Gillian je čak bivšem suprugu davala mjesečni džeparac, ali nije mu ni to bilo dovoljno, pa je uvijek tražio više. 

VEZANI ČLANCI: 

Često ju je ostavljao te bi se vraćao tek kad bi mu Gillian kupila skupe poklone. 2020. Gillian i Brian postali su roditelji djevojčice. ‘Gillian je za Briana bila bankomat, ništa više. Stalno mu je davala novce kako bi pokušala spasiti brak. Vjerojatno je na vrijeme sve završilo', rekao je izvor britanskom tabloidu.

Brian je čak bio i u zatvoru jer su on i prijatelj prevarili lanac supermarketa Tesco lažnim povratima novca kupcima. Iza rešetaka su završili u istom tjednu kada su Gillian i njezin prvi suprug postali milijunaši.

VEZANI ČLANCI: 

Prošle godine Gillian je otkrila da više ne razgovara s članovima svoje obitelji - iako im je dala 23 milijuna eura i spasila ih od dugova. Otplatila je 815 tisuća eura dugova koje su njen otac i brat napravili. Rekla je i kako ih je novac trebao učiniti sretnima, a svi su postali ‘zahtjevni i pohlepni’. Njen je otac čak pokušao preuzeti kontrolu nad novcem koji je osvojila unatoč tomu što im je pomogla riješiti financijske i stambene probleme.

Muškarac tvrdi da je bogataš, ali da to skriva od svoje obitelji: ‘Imam i lažan stan!’

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije