Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vole iste šešire

Đurđa Adlešić i Bergüzar Korel s istim šeširima

Adlešič - šešir
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
12.11.2010.
u 12:15

Adlešič je šešir kupila početkom godine i rado ga, kaže, nosi, dok je Bergüzar isti model odabrala za nedavne šetnje središtem Zagreba i zadovoljno ga nataknula za putovanje

Političarka, donedavna potpredsjednica Vlade, a sada nezavisna saborska zastupnica Đurđa Adlešič i zvijezda turske sapunice Bergüzar Korel imaju, čini se, sličan ukus kada su u pitanju šeširi. Početkom godine Adlešič se pojavila u šeširu olovnosive boje ukrašenu krupnim cvijetom, identičnom onome s kakvim je Bergüzar Korel jučer otputovala iz Zagreba.

Retro nije i staromodno

Iako su neki šešir nazvali ‘'staromodnom mješavinom šešira i kape stare linije'’ te je upozorili kako sliči modelima kakve nosi engleska kraljica, političarka je šešir rado i često nosila. Budući da je šešir retrokroja, rađen prema predlošcima šešira kakvi su se nosili između dva rata, posebno joj se svidio pa ga pokušava uskladiti, kaže, s komadima garderobe koje su moderniji i "pomaknutiji".

Umjesto komentara - smiješak

Rado se, kaže Adlešič, kad joj se to uklopi u proračun, počasti novim modelom šešira iz salona Kobali u kojem je i turska glumica izabrala svoje uspomene iz Hrvatske. Političarka dodaje kako su joj posebno dragi domaći kreatori čiju odjeću, posebno onu od prirodnih materijala - lana, vune i pamuka - rado nosi, baš kao i druge modne detalje. Šešire ‘'dupliće'’ Adlešič, osim smješkanjem, nije komentirala.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 12

US
U srcu
13:05 12.11.2010.

znači i ovo je vijerst, hvalim te bože

AL
alapača
14:04 12.11.2010.

nije to isti model, obod i vrh šešira se razlikuju. da i ne komentiram kako Turkinja nosi smiješni šešir, a šešir nosi smiješnu Đurđu...

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
15:07 12.11.2010.

Isti sesiri a potpuno razlicite güze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije