Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolan proces

Djevojka upozorila o nuspojavama uklanjanja filera: 'Usne su mi natekle, morala sam otići na hitnu'

TikTok
31.08.2022.
u 06:00

Unatoč uobičajenoj pretpostavci da uklanjanje filera predstavlja manji rizik od stavljanja filera prvi put, jedna je žena upozorila na postupak uklanjanja jer ju je užasnula alergijska reakcija.

U pokušaju da se odluče za prirodniji izgled, mnogi poništavaju prethodne kozmetičke tretmane poput filera za usne i obraze dok se trendovi mijenjaju u korist jednostavnije estetike. Kako bi preokrenuli postojeći posao kupci se vraćaju u kozmetičke sobe kako bi koristili otapalo, koje razgrađuje postojeću kozmetiku.

Unatoč uobičajenoj pretpostavci da uklanjanje filera predstavlja manji rizik od stavljanja filera prvi put, jedna je žena upozorila na postupak uklanjanja jer ju je užasnula alergijska reakcija. Usprkos rezultatima testova koji su se vratili kao normalni prije njezinog termina, Karli Gardner je hospitalizirana jer su joj se usne naglo povećale, kako prenosi Mirror.

Neugodni uzorci, jarko crvena koža... Ljudi izgorjeli na suncu pa nasmijali mnoge svojim opeklinama:

1/11
@karligardnerxx baiting my self out here, i did have a patch test and was fine but i was still allergic #lipdissolving #lipfiller #fillergonewrong ♬ Oh No - Kreepa

Dijeleći svoje iskustvo na popularnoj aplikaciji TikTok, objasnila je da se odlučila na zahvat  jer nije bila zadovoljna načinom na koji su njezine usne izgledale nakon filera. Prije prikazivanja fotografija kožne reakcije, video je otkrio Karli kako leži na bolničkom krevetu dok je bila privezana za monitore radi testiranja.

“Ovo je vaš znak da ne otapate filere u usnama”, napisala je u videu u kojem je  Karli bila u suzama i naizgled uznemirena jer su joj usne nastavile oticati. Nakon što joj je oteklina prešla s usana na lice, mlada je žena odjurila u bolnicu radi hitne pomoći.

Dok su neki korisnici bili zbunjeni zašto bi Karli napravila filer da ga samo otopi, ona se pobrinula da raščisti situaciju s gledateljima. "Nisam ih planirala otopiti, ali nije mi se sviđao oblik", rekla je. U međuvremenu su drugi bili suosjećajniji jer se činilo da je proces nevjerojatno bolan.

Često gubite ključeve i druge sitnice? Psihologinja savjetuje kako tome stati na kraj:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Žabac
Žabac
18:51 31.08.2022.

Ko da su joj hemeroidi iskočili sa suprotne strane 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije