Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Djevojka se neugodno iznenadila: 'Saznala sam da mi tata ima aferu s mojom - najboljom prijateljicom'

TikTok
14.09.2021.
u 11:30

Svi su zajedno radili u njihovom obiteljskom restoranu, a nakon nekog vremena djevojka je počela sumnjati da joj se otac potajno viđa s najboljom prijateljicom i kolegicom...

Za većinu je djece i kad jedan roditelj prevari drugog dovoljno traumatično iskustvo, a jedna je djevojka otkrila kako se morala nositi s ocem koji je varao njezinu majku ni s kim drugim nego s njezinom - najboljom prijateljicom.

Kako piše Mirror, Diana, s TikTok imenom @diana.j.t, objasnila je da su ona i njezina obitelj vodili restoran u kojem je, budući da se školovala od kuće, već za vrijeme srednje škole radila puno radno vrijeme, zajedno sa svojom bivšom prijateljicom Gretchen-

@diana.j.t

We’re cool now I guess ##retirement ##dadsoftiktok ##dadlife ##dads ##storytime ##retirementhome ##fyp

♬ WHOS GOING TO THE RETIREMENT HOME - sam

- Nisam imala puno prilika za sklapanje prijateljstava osim na poslu, što objašnjava zašto je jedna od mojih najboljih prijateljica bila tri godine starija od mene. Dakle, Gretchen i ja bile smo jako bliske i cijelo smo vrijeme radile zajedno. U jednom mi je trenutku čak rekla i da se zaljubila u mene, a kad sam je odbila, odlučila se za mog tatu... - započela je Diana priču u svom videu.

Ponovno u javnosti! Nakon dvije godine borbe s teškom bolešću, slavna pjevačica prošetala s dečkom

1/8

Objasnila je kako je njezina majka saznala da je suprug vara, ali nije znala s kim. U početku ni Diana nije znala tko je ljubavnica njezina oca, ali je nakon nekog vremena shvatila da je očeva ljubavnica njezina najbolja prijateljica...

@diana.j.t

Reply to @alanakikyo humor is my coping mechanism ##36SecondsOfLightWork

♬ original sound - diana.j.t

- Moja majka je došla na posao i vikala na nju ispred cijelog restorana. No, unatoč svim njezinim naporima, varalice varaju, a oni su se nastavili viđati - ispričala je i pokazala fotografiju majke, te dodala: “Možete biti i prekrasni, ako vas žele varati, varati će...”

Ipak, njena se mama kasnije preudala i sad je u sretnom braku.

Dianin je video brzo na društvenim mrežama postao viralan i prikupio više od 650 tisuća pregleda, a mnoge je šokirala njena priča.

Više nikad ne bih pričala s njim! Uništio je cijelu obitelj i još to zbog tvoje prijateljice - komentirala je jedna korisnica, a druga je dodala: “Ona ti je trebala biti prijateljica, a onda ti to napravi iza leđa... Iskreno ne znam što bih joj ja na tvom mjestu bila napravila." 

Sara je u 'Životu na vagi' izgubila 34 kilograma, a novim izgledom je oduševila pratitelje:

1/7
Ključne riječi

Komentara 2

ČS
Čuvaj se senjske ruke
19:32 14.09.2021.

Opet stara priča.

MO
montello
17:51 15.09.2021.

Sada cete biti jos bolje frendice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije