Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije to očekivala

Djevojka poslala prijavu za posao, a odgovor poslodavca ostavio je u šoku

TikTok/ggggmoneyyyy
12.07.2021.
u 14:23

'Ova je djevojka tek završila fakultet i mislim da nije baš slatka, a prijavila se na poziciju prodajnog modela. Jesi li sigurna da želiš da je intervjuiram?', piše potpredsjednik brenda svojoj ženi

Djevojka poznata samo po imenu Gracie prijavila se, kako prepričava u TikTok videu, na oglas za posao u butik Ava Lane sa sjedištem u Michiganu. U opisu posla za radno mjesto predstavnika brenda pisalo je da djelatnik treba kupce nadahnuti 'ljepotom kroz samopouzdanje'.

Potpredsjednik brenda, Chuck DeGrendel, vidio je njezinu prijavu i htio ju je proslijediti svojoj supruzi i vlasnici Lauri Langen DeGrendel, ali svoje brutalno iskreno mišljenje poslao je zabunom Gracie na e-mail.

- Ova je djevojka tek završila fakultet  i mislim da nije baš slatka, a prijavila se na poziciju prodajnog modela. Jesi li sigurna da želiš da je intervjuiram? - stajalo je u poruci.

@ggggmoneyyyy

:))))) feeling amazing #greenscreen #foryou #foryourpage #CompleteMyLook #FriendsReunion #rentfree

♬ original sound - gracie

Na njegovu je poruku odgovorila i mama djevojke koja je za Fox rekla da joj je 'neprihvatljivo da joj netko tako vrednuje kćer', te da je ona 'simpatično dijete', a poruka je izazvala bijes i među korisnicima društvenih mreža, pa su stranicu tvrtke na Google Playu ocijenili recenzijama s jednom zvjezdicom.

- Mislim da odjeća 'nije baš slatka...', napisala je jedna žena u brojnim negativnim komentarima, a nakon toga su se javili i vlasnici, supružnici Chuck i Laura DeGrendel koji su se u Facebook videu djevojci i ispričali.

- Ne znam zašto sam to napisao, ali jesam i jako mi je žao, to je bilo vrlo neprofesionalno i stvarno nije u skladu s temeljnim vrijednostima tvrtke ili mojim osobnim - rekao je DeGrendel u svom videu isprike koji je kasnije iz nekog razloga uklonjen.

Video u kojem je Gracie ispričala cijelo iskustvo pregledan je 1,3 milijuna puta u samo nekoliko dana.

Bahra iz 'Ljubav je na selu' drastično promijenila izgled! Ponosno pokazala novi osmijeh

1/10

 

Sve više turista dolazi na Rastoke, prozvali ih Male Plitvice

Komentara 6

NA
naslipo
15:37 12.07.2021.

Pa javlja se za posao prodajnog modela. Znači mora biti privlačna. Ja ću bez ikakve političke korektnosti reči da je ružna. I za sebe mogu reči da sam debeli i da nisam primjerak za prodajnog modela

Avatar Tombstone
Tombstone
20:04 12.07.2021.

I u cemu je problem? Trazili su lijepu djevojku a javila se ruzna i sad jos prigovara? Dobro da se nije javil frajer koji se osijeca kao lijepa cura pa da cijeli lgbtqpitd svijet napadne oglasivaca radi diskriminacije.

BE
berija
16:13 12.07.2021.

Ružna nije ali zasigurno nije ljepotica. Bar 85% prodavačica u hrvatskoj, pa i dvostruko starijih od nje, ljepše izgleda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije