Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tretman nadogradnje

Djevojka pokazala loš posao kozmetičarke: 'Trepavice mi izgledaju kao dvije dlakave gusjenice!'

kaishawright01
14.10.2021.
u 15:30

Napisala je da joj ovo nije bio prvi put da stavlja umjetne trepavice pa već zna kako bi otprilike trebale izgledati, ali ovaj put nisu izgledale kao prije...

Žene oduvijek žele guste i dugačke trepavice, zbog čega se zadnjih nekoliko godina sve češće umjesto na potragu za 'čudotvornom' maskarom odlučuju na tretman 'nadogradnje'; lijepljenje umjetnih trepavica malo iznad korijena vlastitih. 

Uz dobru kozmetičarku i kvalitetne umjetne trepavice rezultat nadogradnje može zaista izvrsno izgledati i ostaviti dojam bujnih i dugih prirodnih trepavica, no ako se loše zalijepe, trepavice mogu već na prvi pogled izgledati umjetno, a ako lijepilo dođe u dodir s pravima, može ih naravno oštetiti.

Slična se stvar dogodila i djevojci koja je na svom TikToku pokazala rezultat loše nadogradnje umjetnih trepavica, s čim se složila i većina njenih pratitelja. 

@kaishawright01

tb to when i got my eyelashes done for the first time 😭😭 she did end up refunding me the money after 6 months #fypシ #nohate #eyelashextensions

♬ Almost there - 👀

Na svom je računu korisnica @kaishawright01 napisala da joj ovo nije bio prvi put da stavlja umjetne trepavice, pa već zna kako bi otprilike trebale izgledati, ali ovaj put nisu izgledale kao prije...

- Zapravo izgledaju kao da mi je netko iznad očiju zalijepio dlakave gusjenice - napisala je djevojka i nasmijala pratitelje, a objasnila je i da je umjetne trepavice već sutradan skinula. 

Antonija Mišura Sandrić je objavila novu fotografiju koja je otkrila kako izgleda unutrašnjost njezina doma

1/10

Njezin je post brzo postao viralan s preko 2,6 milijuna pregleda i stotinama komentara, a mnoge su se djevojke složile da bi oštetila svoje prave da ih nije odmah skinula.

- Zašto su tako neuredne, oči ti se ni ne vide... - napisala je jedna, a neke su u komentarima podijelile slična iskustva koja su, kaže, rezultat loše obavljenog posla kozmetičara. 

- Mislim da bi ih ja sama odmah iščupala! - komentirala je druga djevojka na TikToku.

Najčešće pogreške koje radite pri kuhanju kave, a uništavaju joj okus!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije