Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uštedjela na haljini

Djevojka otkrila: 'Kupila sam vjenčanicu za 170 kuna i prepravila ju u haljinu iz snova!'

Tik Tok
18.05.2022.
u 09:30

Haljina joj se svidjela na prvu, no htjela je promijeniti duge rukave u pufaste, a za to je koristila prekrasnu čipku

Vjenčanja su skupa sama po sebi, a vjenčanice su često nešto na što se daje veliki iznos novaca. Zato je jedna buduća mladenka iz SAD-a odlučila uštediti novce na haljini i dokazati da ne trebate potrošiti toliku količinu novaca da biste postigli izgled iz snova. Ona je haljinu kupila u dućanu rabljenom odjećom i odlučila ju malo preraditi, kako piše The Sun.

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

1/9

Maranda Vandargriff na svom Tik Tok profilu podijelila je kratki video u kojemu je pokazala kako je običnu haljinu iz rabljenog dućana koju je platila 19 funti (oko 170 kuna), pretvorila u savršenu vjenčanicu.

- Udajem se ove jeseni i našla sam svoju vjenčanicu u malom dućanu s rabljenom odjećom. Sviđa mi se i ovako,ali sam htjela promijeniti rukave, pa sam kombinirala nekoliko različitih uzoraka kostima kako bih zamijenila duge rukave za napuhane rukave koristeći ovu lijepu čipku koju je moja mama pronašla u jednoj trgovini tkaninama - rekla je u videu, demonstrirajući haljinu i materijale. 

Prvi korak bio je uklanjanje originalnih rukava, a zatim pričvršćivanje nove čipke na ramena. Svidjelo joj je kako je izgledalo, ali su joj se rukavi jednostavno otvorili, pa je na kraju koristila male perle s mamine vjenčanice. Isoristila ih je da zatvori male nazubljene rubove. 

 

@marandavandy Reworking my 1970s wedding dress from goodwill! #fyp #foryou #goodwillfinds #diywedding #thriftedfashion ♬ Spring - Aesthetic Sounds

Komentari su uskoro bili preplavljeni komentarima oduševljenih korisnika koji su hvalili rad njezine mame. 

- Ovo je prekrasno, svaka čast tvojoj majci - napisala je jedna impresionirana korisnica.

"Jako mi je slatko što si iskoristila perle s mamine vjenčanice, a rukavi su apsolutno predivni", komentirala je druga, a treća je dodala: "Sada i ja želim učiniti isto što i ti i naučiti šivati odjeću."

Umjetnica izrađuje minijature setova serija i filmova od Prijatelja, preko Harryja Pottera do Jurskog parka! 😍

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije