Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ovo očekivala

Djevojka otkrila da ima tajnu sestru: 'Pronašla sam poruke između tate i nepoznate žene...

shutterstock
08.07.2022.
u 09:30

Na kraju je kći pitala treba li to reći mami. "Zajedno su od njene 22. godine, a ona sada ima 61", zaključila je njezina objava.

Zahvaljujući tehnologiji, poruke koje šaljemo mogu se sačuvati i pohraniti zauvijek, a za mnoge ljude to je dobra stvar. No, možete zamisliti šok jedne žene kada je otvorila očev mail i pronašla poruke koje sežu godinama unazad.

"Inkriminirajući" mailovi izgledaju kao dokaz afere, prema zaprepaštenoj kćeri. Da stvar bude gora, ona vjeruje da njezin otac možda ima još jednu obitelj skrivenu od nje. Tvrdi da je pronašla dokaz da je slao novac i igračke djeci misteriozne žene, a sada se pita ima li ona polusestru.

Obrativši se Mumsnetu za savjet, anonimna žena je rekla da je šokirana, ožalošćena i da je ostala bez ikakve ideje što bi sada trebala učiniti.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Naime, 24-godišnjakinja objasnila je da se preselila kod roditelja tijekom pandemije, jer radi od kuće i htjela je uštedjeti na stanarini. Sve je išlo dobro, dok se očev laptop nije pokvario, a ona mu je ponudila da upotrijebi njezin rezervni. Međutim, kad je primijetila da se u posljednje vrijeme čudno ponaša, odlučila je istražiti cijelu stvar, kako prenosi Mirror.

"Znam da to nisam trebala učiniti, ali kad je jutros izašao, provjerila sam mu e-poštu. I pronašla vrlo inkriminirajuće e-mailove koji sugeriraju da je imao aferu s jednom damom. Moj otac proveo je svoju karijeru živeći i radeći u drugim dijelovima svijeta pa nije nezamislivo da ima drugu obitelj", rekla je.

"Moj otac je nedavno poslao e-poruku u kojoj je rekao da bi je volio vidjeti u njenom "rođendanskom odijelu". Također joj se uvijek obraća dušo moja, draga itd. i završava svoje poruke xxxxx", otkrila je u objavi pa dodala: "Vidim da joj je slao novac u nekoliko navrata i igračke njezinoj djeci. Slala je slike svoje kćeri i sada se pitam je li ona moja polusestra?! Nikada je ne naziva svojom kćeri. E-poruke sežu unatrag više od šest godina."

Na kraju je kći pitala treba li to reći mami. "Zajedno su od njene 22. godine, a ona sada ima 61", zaključila je njezina objava.

Komentari su bili preplavljeni korisnicima koji su nudili savjete, od kojih su mnogi nagovarali kćer na težak razgovor s majkom

"Apsolutno bih joj rekla. Ona ima pravo znati" rekla je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Mislim da moraš reći svojoj majci. Bit će grozno, ali ona zaslužuje znati. Ovo te je dovelo u užasnu situaciju pa mi je žao što ti se ovo događa."

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije