Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretjerano?

Djevojka objavila pravila kojih se njen dečko mora držati: 'Nema "lajkanja" fotki drugih cura!'

TikTok/@thefreakshowcircus
25.04.2022.
u 10:30

Naravno da je neprihvatljivo da je u kontaktu sa ženama s kojima je spavao ali ne smije imati kontakt ni sa ženama s kojima se ljubio ili držao za ruke, objasnila je.

TikTok korisnica Natalia Reinoso otkrila je kako se svaki dečko koji se želi viđati s njom mora pridržavati njenog popisa od osam pravila koje je i nabrojala u svom online videu. Prvo je, kaže, da mora na društvenim mrežama blokirati sve s kojima je nekad imao bilo kakvu romantičnu interakciju; bilo da su bili intimni ili su se samo  držali za ruke...

U dopisivanju često koristite emoji srca? Evo što svako od njih označava

1/16

- Naravno da je neprihvatljivo da je u kontaktu sa ženama s kojima je spavao ali ne smije imati kontakt ni sa ženama s kojima se ljubio, držao za ruke i slično. Ako saznam da to ne poštuje i da neku prati na društvenim mrežama, naša veza je gotova! - upozorava Reinoso.

Drugo je pravilo, kaže, da od dana kad je prvi put izašao s njom više ne smije online dodavati nove ženske prijatelje, a treće da 'nema pretraživanja imena djevojaka koje je upoznao od kad je s njom'.

-  Zašto bi on na internetu tražio druge cure ako ima mene? Sve što traži bi trebao naći u meni! - objasnila je. 

@thefreakshowcircus

If you dated my man after me, YOURE WELCOME 🤗

♬ original sound - The Freak Show 🎪

Dalje, na njenoj listi stoji i da njeni dečki ne smiju ni lajkati fotografije drugih djevojaka, 'pogotovo kad su na fotografijama u bikiniju'.

Samouvjerena je Reinoso dodala i da su se svi muškarci s kojima je do sad izlazila držali ovih njenih 'naredbi' pa ne brine da bi popis neke mogao prestrašiti, no većina se njenih pratitelja s tim nije složila.

- Stvarno se nadam da je ovo šala jer nitko ne želi biti s osobom koja tako kontrolira - napisao je jedan.

- Ovo me podsjeća na mog bivšeg koji me stalo kontrolirao - komentirala je druga osoba.

- Ako vjerujete partneru, nikad vam neće pasti na pamet tako nešto tražiti - dodala je treća.

- Kvragu, ovo je stvarno ludo. Izgleda kao roditeljski nadzor nad srednjoškolcem! - piše netko u komentarima, no njena lista pravila nije baš sve šokirala pa je i mnogo drugih žena potvrdilo da za svoje muškarce imaju slične popise.

- Muškarcima trebaju pravila; a ona su i pokazatelj minimalnog poštovanja prema partnerici! - zaključila je jedna, prenosi Mirror.

Baka (85) na aplikacijama traži mlađe muškarce: "Nikad nisam upoznala muškarca koji me nije htio"

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
15:46 25.04.2022.

Momak nju treba ostaviti sta prije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije