Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups...

Djevojka na online nastavi komentirala izgled profesora – šokirala se kad je shvatila da je sve čuo

phoebeluci9/TikTok
03.11.2020.
u 11:30

Profesor je samo nastavio dalje s predavanjem.

Gotovo cijelu ovu godinu sastanke i predavanja vodili smo online, a u kratkom roku mnogi su naučili da uvijek treba i nekoliko puta provjeriti jesu li mikrofon i kamera isključeni kako se ne bi vidjelo i čulo sve što radimo i pričamo. Oni koji se do sada nisu time opterećivali mogli bi početi kad vide primjer djevojke koja je rekla nešto neprimjereno – i to tijekom nastave.

Naime, tijekom predavanja putem Zooma nije se mogla koncentrirati na gradivo jer je cijelo vrijeme gledala u profesora koji je, kako ona kaže, jako seksi. Mobitelom je snimila ekran računala s fokusom na profesora i prokomentirala: "Kako je ovaj čovjek seksi. Slušala bih ga cijelo vrijeme, nebitno o čemu govori." 

Pogledajte video:

@phoebeluci9

sorry 4 exploiting u my sexy guest lecturer man, respectfully dropping out now ##zoom ##zoomuniversity ##hisfacewent😲 ##ScaryStories

♬ Sexy Professor Zoom Fail - phoebeluci9

Njegov izraz lica dao joj je do znanja da je on, kao i svi prisutni na nastavi, čuo sve što je rekla. "Nadam se da je shvatila da joj je mikrofon uključen... Nastavimo dalje s gradivom", rekao je.

Ljudi su u komentarima pisali kako ih je ovaj video nasmijao do suza te kako ne mogu ni zamisliti njezin sram kada je shvatila što se dogodilo, prenosi Mirror.

Online nastava u Hrvatskoj: Jesu li učenici zadovoljni? Evo što je pokazalo istraživanje

1/1

Komentara 2

DU
Deleted user
13:17 03.11.2020.

e sad mogu mirne duše umrijeti..ovo je super članak, takva lirika, takva poezija, ma ludilo, takva novost.... i autori dobivaju plaću.....gdje ide ovaj svijet.....

MO
montello
18:36 03.11.2020.

sada se osramotila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije