Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba savjet

'Djevojka mi je priznala da je imala seks s mojim šefom, osjećam se tako poniženo'

shutterstock
13.12.2021.
u 20:00

Pozvao je djevojku na poslovnu večeru, ali nije ni očekivao da će ona početi očijukati s njegovim šefom.

- Moja nova djevojka je priznala da je imala seks s mojim šefom na našoj božićnoj zabavi. Svi su me upozoravali da je očijukala s njim, ali ja sam ih ignorirao. Upoznali smo se prije samo mjesec dana, ali me je oduševila. Nevjerojatno je samouvjerena i samouvjerena - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

Ima posao u prodaji koji voli i jako se dobro slaže sa svojim šefom, iako je on 12 godina stariji od njega. Kako je njegov odjel imao sjajnu godinu unatoč pandemiji, sve ih je počastio otmjenim noćnim izlaskom - večerom i noćnim klubom. On je pozvao svoju djevojku, ali nije očekivao da će početi očijukati s njegovim šefom.

- Bio sam bijesan, ali sam ostao smiren. Nisam želio praviti scenu pa sam izašao van i pokušao se smiriti. Kad sam se vratio, mog šefa i moje djevojke nije bilo nigdje. Popio sam još nekoliko pića, a onda je moja djevojka stala pored mene u baru. Rekla je da je izašla na krovnu terasu da se ohladi. Sljedeći dan mi je rekla da je imala seks s mojim šefom na terasi. Iako sam je istog trena ostavio, osjećam se potpuno poniženo - nastavio je.

- Nažalost, nije zaslužila vaše povjerenje i izdali su vas ona i vaš šef. Okidač je možda bio alkohol, ali to nije isprika. Slomljena ste srca, ali možete krenuti dalje. Dobro je da ste rano vidjeli njezin pravi karakter prije nego što ste uložili više vremena u nju. Usredotočite se na brigu o sebi i povratak osobi koja ste bili prije nego što se to dogodilo.  Bit će teško kada vidite svog šefa, ali budite uljudni kada vam se putevi ukrste na poslu - odgovorila mu je Deidre.

Ne žele se vezati: Ovi horoskopski znakovi ne podnose ideju braka!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije