Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Djevojka ispričala: 'Zaručnik me ostavio zbog moje sestre, ali mama me najviše izdala'

Tyre Extinguishers
22.02.2022.
u 21:10

Objava je brzo postala viralna, a mnogi korisnici društvenih mreža ostali su šokirani ponašanjem majke i mlađe sestre

Jedna žena ostala je shrvana kada ju je zaručnik napustio zbog mlađe sestre, ali i da ju je zapravo najviše zaboljela izdaja njezine majke. Naime, upravo je to bila majka mladenke koja je na Redditu podijelila priču, pitajući korisnike je li pogriješila svojim postupcima. Objasnila je da se njezina najmlađa kćer (28) udaje za bivšeg zaručnika najstarije kćer (30).

“Jennifer je ljuta na mene jer idem na Hayleighino vjenčanje. Ona kaže da, 'kao i uvijek opravdavam loše ponašanje njezine sestre', ali to jednostavno nije istina”, objasnila je u objavi pa dodala da ju je zamolila da prihvati njihovu vezu kada je otkrila da je zašto je otkazala svoje vjenčanje.

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama:

1/9

“Zamolila sam je da preispita vezu. Ne samo zbog njezine sestre, već i zato što nisam htjela da izgubi odnos sa svima u obitelji. Ona me uvjerila da to nije slučaj – da su namijenjeni jedno drugome i da to znaju već dugo vremena, pa je tu završila priča”, ispričala je.

Mama je rekla da se mladoženja ispričao i uvjerila je da su njegovi osjećaji istiniti te da je par nastavio hodati više od godinu dana. No, kako prenosi The Sun, dok se mama pomirila s odlukom najmlađe, njezin je suprug podrška starijoj kćeri.

“Zgrožen je cijelom situacijom i ne želi imati nikakve veze s njom. U jednom trenutku je najavio da neće dati mladoženji svoj blagoslov niti hodati sa svojom kćeri do oltara. Ne sviđa mi se situacija kao ni suprugu ni starijoj kćeri, ali oni ne razumiju da ignoriranje stvarnosti ne znači da ona nestaje”, nastavila je.

Zatim je dodala da je odlučila otići na vjenčanje, unatoč cijelo situaciji, što je iznimno pogodilo njezinu stariju kćer koja je sda zaključila da je njezina mlađa sestra uvijek bila omiljeno dijete i da više nikada neće razgovarati s njom.

Objava je brzo postala viralna, a mnogi korisnici društvenih mreža ostali su šokirani ponašanjem majke i mlađe sestre te stali u obranu starije.

“Zvuči kao da njezine optužbe apsolutno imaju zasluge i da vjerojatno dajete prednost svojim najmlađima. Nemojte se iznenaditi ako je zauvijek izgubite”, komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: “Da je netko ovo učinio mojoj kćeri, uopće ne bih imala posla s njim. A kamoli podržati brak s mojom drugom kćeri.”

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Komentara 1

MO
montello
13:37 23.02.2022.

S sestrom.vise nece bit dobra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije