Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čekaju brak

Djevojka (24) u vezi s dečkom dvije godine i još se nisu poljubili: ‘Ljudi kažu da sam čudna, ali jednostavno imam standarde’

Tik Tok
12.01.2023.
u 14:30

Kyndel je dodala kako misli da je "stvarno cool" što se ona i njezin dečko ne oslanjaju ni na što fizičko da bi održali svoju vezu

Djevojka (24) ispričala je da je u ozbiljnoj vezi s dečkom već dvije godine, no još se nisu niti poljubili. Kyndel je na svom TikTok profilu podijelila video u kojem objašnjava svoj stav o intimnosti s muškarcem, govoreći ljudima da je kršćanka i da ne namjerava nikoga poljubiti dok se ne uda, piše The Sun.

5 stvari koje žene primijete na muškarcima na prvom spoju:

1/7

- Prije nego što me nazovete čudnom i sve to, jer to stalno slušam, želim objasniti da smo mi kršćani. Čuvamo se za brak i imamo granice. Što se mene tiče, nikad ne želim nikoga poljubiti osim ako mi on nije muž jer osjećam da je to posebna stvar - rekla je.

Kyndel je dodala kako misli da je "stvarno cool" što se ona i njezin dečko ne oslanjaju ni na što fizičko da bi održali svoju vezu. Također je dodala da ju nije briga što bilo tko misli o tome, osim Boga, te da joj je dosta da zbog toga stalno dobiva ružne komentare. 

@kyndelgrove this dip be good #christiantiktok #christiangirl #christianrelationships #savingyourself #boyfriend ♬ original sound - Kyndelgrove

- Naš brak će biti blagoslovljen, samo da znate - dodala je.

Mnogi korisnici su ju u komentarima pohvalili što je ostala pri svojim uvjerenjima.

- Hvala ti na ovome. Ja se isto držim toga, a moj bivši dečko to nije mogao prihvatiti i mislio je da sam luda. Ti si ovim videom dokazala da nisam - napisala je jedna korisnica. Na to joj je Kyndel odgovorila da se nastavi držati toga jer će pravi muškarac poštovati njezina pravila.

- Moj muž i ja se nismo poljubili dok smo bili u vezi. Naš prvi poljubac bio je na vjenčanju, nakon što smo dvije godine bili u vezi i još osam mjeseci zaručeni. Sada smo dvije godine u braku! - komentirala je druga korisnica.

@kyndelgrove Replying to @chocolatechips328 we must save room for Jesus!!! #christiantiktok #couple #jesus #christianrelationships ♬ theyd be bens partner - bells

No, bilo je i onih kojima se ta ideja baš i nije svidjela. 

- Rukujete li se kada se vidite? - upitao je jedan korisnik, na što je Kyndel odgovorila u obliku drugog videa u kojemu je objasnila da se normalno zagrle. 

Ona je visoka 188 centimetara, a njezin dečko 168: ‘Može te zvati mama'

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
05:21 13.01.2023.

Takva bi trebala biti svaka Hrvatica koja je iskrena katolkinja, jer tako piše u svim evanđelima. Uvjeren sam da je i mladost Dr. Željke Markić istovjetna, a to isto preporučuju i "Žene u crnom".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije