Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
htjela je biti princeza

Djevojčica nasmijala mnoge: Evo kako je reagirala kad je shvatila da će morati obavljati kućanske poslove kad odraste

Video screenshot
23.08.2022.
u 11:30

Obitelj i prijatelji ostali su u histeriji zbog smiješnog videa i inzistirali su da ga zadrži za Órlin 18. rođendan.

Órla McEvity iz Erskinea u Škotskoj gledala je svoju majku Catherine Stafford-Grimley kako čisti kuću i ispitivala ju je zašto to radi. Kad joj je 25-godišnjakinja majka objasnila da odrasli moraju obavljati kućne poslove, školarka je briznula u plač zbog mogućnosti da će jednog dana morati raditi stvari poput kupovine i pranja suđa.

Órla je rekla da nije sretna zbog odrastanja jer će tako morati raditi sve dosadne stvari. 'To znači da moram ići u kupovinu hrane i moram prati suđe. To je dosadno, zar ne?', objasnila je djevojčica u videu koji je prenio Daily Mail. Órla je plakala i inzistirala da nije sretna što odrasta dok ju je majka koja ostaje kod kuće Catherine tješila.

Catherine je rekla: “Órla me gledala kako radim kućanske poslove i pitala me zašto to radim. Objasnila sam joj da kad odrasteš moraš raditi kućanske poslove pa je uhvatila panika i shvatila da nije zabavno biti odrasla osoba. Počela se uzrujavati nakon što je shvatila da odrastanje nije sve što treba biti. Mislila je da će biti princeza, a ne obavljati kućne poslove. Smijala sam se iznutra da se petogodišnjakinja može brinuti o takvim stvarima.”

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi:

1/6

Majka dvoje djece kaže da je Órla oduvijek mrzila obavljati kućne poslove i kad je saznala da to mora raditi cijeli život, zaklela se da će pronaći način da spriječi rast svojih nogu kako nikada ne bi postala odrasla osoba.

“Órla je tako dramatično dijete da pretjeruje u mnogim stvarima u životu. Neki dan se osjećala kao da umire jer sam je zamolila da pospremi svoju sobu. Drugi put je pala i rekla da više nikada neće koristiti svoje noge. Rekla sam da svi moramo odrasti i da je to dio života, a ona je pitala zašto se morala roditi, opet vrlo dramatično. Na kraju sam je umirila i rekla da biti odrasla osoba može biti jako zabavno”, ispričala je majka Catherine.

Obitelj i prijatelji ostali su u histeriji zbog smiješnog videa i inzistirali su da ga zadrži za Órlin 18. rođendan.

“Mnogi članovi moje obitelji i prijatelji mislili su da je to apsolutno smiješno. Neki se nisu mogli prestati smijati, a drugi su ga dijelili sa svojom obitelji i prijateljima. Neki su rekli da suosjećaju s Órlom i kako bi željeli da ni ona ne mora odrasti. Morala sam obuzdati smijeh i znala sam da će ovo biti video vrijedan čuvanja”, zaključila je.

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom'

Komentara 2

LI
liliZG
15:58 23.08.2022.

to je kriv odgoj. od malena i djevojčice i dječake treba odmah uključiti u poslove koji ti trebaju u životu, počevši od pospremanja igračaka nakon igre... pripremanja doručka ... jer , nemojte mi reći da je strašno teško i opasno da si dijete samo uzme zdjelicu , ulije mlijeko i nasipa krispiče unutra,... a nakon toga , stavi zdjelicu u sudoper , po mogučnosti opere isti i stavi na sušilicu ili u perilicu suđa..... sami radimo razmažena deriščad od budućih ljudi i onda se čudimo što bi svi htjeli biti prinčevi i princeze i instagram i reality zvijezde.......i papa franjo je već rekao, prestanite im peglat košulje i izbacite iz kuće.

KU
kuramela
12:23 23.08.2022.

Hahaha, a naše djevojke i kad odrastu misle da su princeze jer ih mame tako školuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije