Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drastična promjena

Djevojka (24) ovisna je o solariju: 'Govore mi da izgledam kao da mi je 40 godina'

TikTok
22.08.2022.
u 11:30

Uglavnom svi korisnici društvenih mreža misle da ne samo da je pretjerala, već i da, što je još važnije, pokušava promijeniti rasu.

Camilla Sørensen mlada je djevojka iz Danse koja je u posljednje vrijeme privukla veliku pozornost na društvenim mrežama zbog svoje ljubavi prema preplanulosti, kako piše The Sun.

Većina nas voli se malo osunčati, pokriveni od glave do pete zaštitnim faktorom, naravno, ali čini se da je Camillina ljubav prema preplanulom tenu gotovo postala ovisnost. I čak je nedavno priznala da joj samopouzdanje naglo raste kada je "smeđa" i zamolila je ljude da ju prestanu osuđivati.

Camilla redovito dijeli svoje videozapise na TikToku i može se reći da nisu prošli nezapaženo i doveli su do brojnih reakcija. Uglavnom svi korisnici društvenih mreža misle da ne samo da je pretjerala, već i da, što je još važnije, pokušava promijeniti rasu.

@camilla_sorensen1998 Besvarer @Celina #foryou #4u #xyzbca #viral ♬ original sound - Nicholas Tait

Neugodni uzorci, jarko crvena koža... Ljudi izgorjeli na suncu pa nasmijali mnoge svojim opeklinama;

1/11

Blackfishing je postao trend u posljednjih nekoliko godina, a za to se optužuju i slavne osobe poput Rite Ore i Kim Kardashian. Blackfishing je kada bijelci koriste umjetno tamnjenje, filtere i šminku kako bi manipulirali crtama lica ili tijela kako bi izgledali kao da imaju neku vrstu crnog afričkog, arapskog ili hispanskog podrijetla ili da bi izgledali kao miješani rasa.

Međutim, nije samo ovo vrlo problematično pitanje ono zbog čega je postala viralna iz pogrešnih razloga, 24-godišnjakinja je mnoge ostavila zatečenim nakon što je otkrila svoje prave godine. Mnogima je Camillina ovisnost o preplanulosti dodala godine njezinom izgledu, a neki kažu da izgleda kao da ima 40 godina

''Dokaz koliko je sunce štetno i postaruje kožu”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Molim te ne! Ova boja te toliko postaruje…”

I vidjevši kako Camilla izgleda bez tamnog tena, mnogi su istaknuli kako joj više pristaje prirodniji ten. 

@camilla_sorensen1998 I want to leave right nooow #foryou #4u #viral #xyzbca #mood ♬ original sound - anna ❤︎

Kao dijete bila je luda za Harryjem Potterom, pa joj je tata izgradio mini Hogwarts!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije