Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tinejdžerska ljubav

Djevojci zaraženoj koronom svaki dan dolazio pod prozor: Ništa nas ne može razdvojiti

@camilap_b
10.08.2020.
u 14:30

Iako je morala biti u izolaciji, on je pronašao način da bude uz nju i pruži joj podršku.

Camila Baldasso (17) otkrila je da je pozitivna na koronavirus, ali bez ikakvih simptoma, dok je njezinom dečku Collinu (19) test bio negativan.

Ona je morala u samoizolaciju, a Collinu je ta činjenica teško pala, pa je vrlo brzo smislio kako da se drže mjere fizičke udaljenosti, ali da ipak budu zajedno.

"Rekao mi je da je jako tužan što ne možemo biti zajedno, ali da će i dalje, bez obzira na sve mjere, biti uz mene."

Foto: @camilap_b

Jedan je korisnik TikToka uspio otkriti recept umaka koji se nalazi u Big Macu: Evo kako ga pripremiti.

Collin svoje obećanje nije prekršio - svakog dana dolazio je ispred njezine kuće u Teksasu, donosio joj hranu i društvene igre kako joj ne bi bilo dosadno, a nekoliko sati je obavezno sjedio u dvorištu kako bi razgovarali i družili se. "Zajedno smo večerali, razgovarali... Uvijek smo pronašli neku zanimaciju. Ponekad sam se osjećala loše jer je znala padati kiša, a on bi svejedno sjedio vani. Znali su ga ubosti i komarci, ali svaki put je govorio da je vrijedilo."

Foto: @camilap_b

Camila je rekla kako joj je izolacija bila teška za izdržati, ali Collinove posjete olakšale su vrijeme koje je morala provesti kod kuće, prenosi LADBible.

Nakon deset dana djevojci je stigao negativan test na koronavirus, pa su ponovno mogli provoditi vrijeme zajedno - bez fizičke udaljenosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije