Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zalila ju je vinom

'Djeveruša mi je uništila vjenčanicu od pokojne mame pa sam je izbacila sa svadbe: Jesam li pretjerala?'

shutterstock
25.07.2022.
u 11:30

Kad je bila u njoj nije, kaže mladenka, ni jela ni pila ništa osim vode i stalno je bila unutra; a iako obično nije toliko pažljiva, ne bi prežalila da je uništila maminu haljinu.

Zamislite da ste proveli sate spremajući se za vlastito vjenčanje i kad ste napokon gotovi i sretni sa svojim izgledom, netko vam prolije crno vino po unikatnoj vjenčanici koju ste dobili od pokojne mame... A baš se to dogodilo mladenki s Reddita koja je napisala:

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

1/9

"Udala sam se prije mjesec dana. Moja haljina je bila duga i čipkasta haljina koju je i moja mama nosila na svom vjenčanju. Umrla je prije dvije godine pa mi je haljina bila jako važna, a imala sam i plan sačuvati je od bilo kakvih oštećenja jer bih je nosila samo na  vjenčanju, a za prijem bih se presvukla ležerniju".

Zato kad je bila u njoj nije, kaže mladenka, ni jela ni pila ništa osim vode i stalno je bila unutra; a iako obično nije toliko pažljiva, ne bi prežalila da je uništila maminu haljinu.

- Moje su djeveruše to jako dobro znale i haljina je visjela na sigurnom mjestu u sobi. Na dan vjenčanja sam otišla nešto provjeriti a one su ostale sobi i kako su mi rekle, otvorile bocu Pinot Noira. Natočile su si čaše i počeli hodati uokolo provjeravajući sobu, a jedna od njih, Anna, htjela je izbliza pogledati haljinu - priča.

Zato joj je prišla jako blizu i počela dirati čipku kad joj je nekako skliznula ruka koja je držala čašu i vino se prolilo po donjem dijelu haljine.

- Kad sam došla gore, rekle su mi što se dogodilo, a ja sam počela plakati. Ona je nekoliko profesionalnih čistačica, no rekle su da nema šanse da se to očisti prije vjenčanja - kaže. Tad je, priča, postala jako ljuta pa je pitala Annu što je 'dovraga radila držeći crno vino tako blizu njene vjenčanice, posebno znajući koliko je ona sama na nju pazila.

- Rekla je da to nije tako velika stvar jer sam ionako planirala nositi haljinu, pa se i tako mogla oštetiti - priča, pa joj je odgovorila da želi da ode s njenog vjenčanja. 

.Na kraju se, kaže, udala u haljini koju je planirala odjenuti za prijem, a još su je ostale djeveruše zadirkivale jer je izbacila Annu zbog nenamjerne pogreške.

- Mislite li vi da sam pretjerala? - pitala je na Redditu, gdje se većina čudila djevojkama koje s crnim vinom šeću oko vjenčanice. 

- Zašto? Zašto biste hodali uokolo s čašom vina pored bijele vjenčanice koja još ima takvu sentimentalnu vrijednost? - pitali su se.

Omekšivačem se savršeno peru prozori: Isprobali smo ovaj viralni hit!

Ključne riječi

Komentara 1

JO
jono
18:24 28.07.2022.

ma tu ne treba puno misliti; ljubomora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije