Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepoznajete li koga?

Djeluju drsko i umišljeno: Ovi horoskopski znakovi imaju previše samopouzdanja!

shutterstock
02.10.2022.
u 07:00

Smatra se da je samopouzdanje dobra kvaliteta, ali katkada se s tim može malo pretjerati.

Tko ne želi biti samouvjeren? Svatko smatra da je samopouzdanje dobra kvaliteta, ali ponekad se s tim može malo pretjerati. Ljudi koji vrve od samopouzdanja i koji su opsjednuti sobom često ne poznaju granice. Ova četiri horoskopska znaka katkada imaju previše samopouzdanja pa mogu ispasti drski i umišljeni, prenosi Pinkvilla.

Ovan
Ovnovi su osobe koje vole preuzeti inicijativu, a imaju i snažne osobine vođe. Znaju uvjeriti ljude i često pokreću vlastiti posao. No, zbog prevelikog samopouzdanja ne uspijevaju ostvariti svoje ambicije i nisu previše sigurni u to kako krenuti naprijed.

Tri horoskopska znaka koja privlače druge kao magnet:

1/6

Bik
Bikovi imaju ležeran pristup životu i uvijek su opušteni. Njihova osobnost pomaže drugima da se uvjere u sebe i opuste, ali njihovo preveliko samopouzdanje odvaja ih od ostalih.

Rak
Rakovi su kreativni pojedinci koji vole glazbu, umjetnost, poeziju... Budući da su talentirani i umjetnički nastrojeni, imaju tendenciju biti prilično umišljeni i samouvjereni kada je riječ o njihovim vještinama.

Vodenjak
Vodenjaci za sebe misle da su različiti i jedinstveni. Pokušavaju izgledati tajanstveno te se često zanose željom da se istaknu u gomili. To može rezultirati time da se osjećaju sami i odsječeni od ostatka svijeta.

Isplati se očistiti radijatore: Uklanjanje prljavštine iz njih može vam uštedjeti novac!

Komentara 2

RO
romobil
09:47 02.10.2022.

Da, pod hitno naći način da im se samopouzdanje umanji jer su opasni po okolinu.

DU
Deleted user
07:32 02.10.2022.

Ne bih ja to nazvao samopouzdanje, već napuhanost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije