Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasmijao je mnoge

Dječak (8) nije zadovoljan mamom i školovanjem kod kuće: 'Ne ide dobro. Mama je pod stresom'

shutterstock
24.03.2020.
u 12:00

Dječak je odlučio reći što misli o školovanju kod kuće i kako se mama nosi s cijelom situacijom.

Mnogi roditelji trenutno moraju balansirati između rada od kuće i podučavanja djece jer su škole zatvorene. Iako se trudi, jedna mama naišla je na kritike svog sina koji baš i nije zadovoljan njezinim tehnikama učenja, piše Metro.co.uk.

Candice Kennedy iz Amerike samo je jedan dan pokušavala biti učiteljica, majka i poslovna žena kada je njezin 8 - godišnji sin Ben odlučio reći svoje mišljenje. 

Foto: Facebook/RTL

Pronašla je njegov dnevnik u kojem je napisao kako izgleda škola kod kuće, fotografirala ga i objavila na Facebooku. Više od 278 000 puta je podijeljenja objava. 

"Ne ide dobro. Mama je pod stresom. Stvarno je zbunjena. Napravili smo mali odmor kako bi shvatila što se događa. Kažem vam, ne ide dobro", stajalo je u dnevniku, a majka na to kaže: "Umirem! Ovo je Benov dnevnik nakon prvog dana školovanja kod kuće." 

Mnogi roditelji su se poistovjetili s njom, a jedan od komentara glasi: "Vrištala sam i boli me glava, a tek je prvi dan. Rekla sam mu da ću ga podučavati po mom sistemu jer nema nikakvih uputa."

Kako razgovarati s djecom o koronavirusu?:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije