Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trendovi za najmlađe

Diane Von Furstenberg: Moja prva šarena dječja kolekcija slavi život

gap
Foto: Gap
1/3
10.03.2012.
u 13:00

Modna majstorica, koja u svojim kolekcijama uvijek slavi žene, prvi je put kreirala dječju kolekciju za Gap koja pršti bojama te cvjetnim i grafičkim uzorcima

Američka dizajnerica Diane Von Furstenberg, poznata po izrazito ženstvenim kolekcijama, prvi je put dizajnirala dječju kolekciju za Gap slijedeći tako Rolanda Moureta, Valentina i Stellu McCartney. Prošlog je tjedna kolekcija predstavljena u L. A.-u \"zvjezdanoj\" publici poput Mille Jovovich, Molly Sims i drugih.

Šarena linija za žensku novorođenčad do druge godine te djevojčice od druge do 14. godine bit će dostupna u europskim trgovinama 28. ožujka. Dianina slavna \"wrap\" haljina, koja ju je sedamdesetih godina lansirala u najuglednije svjetske dizajnere, glavni je \"it\" model ove dječje kolekcije u kojima će se sve djevojčice osjećati poput princeza. A cvjetni uzorak, grafički dizajn i šarenilo boja lajtmotivi su na odjevnim kombinacijama za najmlađe.

- Ova šarena dječja kolekcija slavi život. Čim se rodi djevojčica, ona je već žena koja će postati - rekla je Diane.   

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije