Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiva suradnja

Diane Von Furstenberg kreirat će liniju kupaćih kostima za Roxy

Diane Von Furstenberg
Pixsell
06.08.2012.
u 00:01

Kad se spoje odvažni uzorci dizajnerice koja uvijek slavi žene i surferske siluete, dobije se razigrana kolekcija kupaćih kostima za proljeće/ljeto 2013.

Diane Von Furstenberg, čiji su zaštitni znak ženstvene "wrap-haljine", a njezine kreacije obožavaju Michelle Obama i Gwyneth Paltrow, objavila je kako će surađivati sa surferskim brendom Roxy na limitiranoj liniji kupaćih kostima za proljeće/ljeto 2013. pod markom "DVF loves ROXY".

U kolekciji Diane i kreativni direktori Roxyja nastojat će spojiti svoje glavne modne misao vodilje – Dianine odvažne uzorke i Roxyjeve surferske silutete, tako da možemo očekivati jednu prilično "razigranu" liniju. Budući da Diane u svojem kreativnom radu uvijek slavi žene, sigurno možemo od jednog pomalo sportskog brenda očekivati i malo "glamuroznije" modele kupaćih kostima.

U liniji će biti 35 komada, od kupaćih kostima do torbi za plažu i drugih modnih dodataka, a moći će se kupiti u određenim trgovinama Roxyja i DVF, kao i preko interneta. Sudeći prema cijenama od 240 do petstotinjak kuna, čini se da će kolekcija biti vrlo pristupačna.

– Prilično sam uzbuđena što ću surađivati s Roxyjem. Kolekcija će biti 'razigrana' i 'zabavna' – rekla je Diane, koja je dosad surađivala s nekoliko high-street brendova poput Gapa, Targeta i Current Elliota.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije