Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazvao raspravu

Dermatolog otkrio zašto ne bismo trebali koristiti spužve za tuširanje, a njegov prijedlog za zamjenu zgrozio mnoge

TikTok
12.05.2021.
u 07:00

Njegovo otkriće ostavilo je ljude podijeljenog mišljenja, a neki su ostali šokirani njegovim prijedlogom.

Ako ste obožavatelj spužva za tuširanje, vjerojatno biste trebali dvaput razmisliti o njoj sljedeći put kada ćete se tuširati. Iako su odlične za piling tijela, jedan dermatolog otkrio je zašto ih ne bismo trebali koristiti, kako prenosi The Sun.

Korisnik TikToka @drcharlesmd1 poznat je po tome što razbija mitove o njezi kože, a sada smatra da je korištenje spužve za tuširanje sasvim nepotrebno, ali i prljavije nego što mislite. Otkrio je tri stvari za koje sugerira da ih treba izbjegavati, a spužva je bila broj jedan na njegovom popisu.

@drcharlesmd1

Totally ok to avoid these things. All unnecessary! #sponge #skincare #hack #drcharlesmd #dermatology #beauty #beautyhack #fyp #fy

♬ Mr. Perfectly Fine (Taylor’s Version) (From The Vault) - Taylor Swift

- Spužva = vrećica s bakterijama - objasnio je u video te rekao da su ručnici za tuširanje jednako prljavi i da je najbolje koristiti vlastite ruke za pranje tijela.  Također je predložio prestanak korištenja tvrdih spužvi jer je objasnio da mogu dovesti do "malih pukotina kože" tijekom pranja.

Njegovo otkriće ostavilo je ljude podijeljenog mišljenja, a neki su ostali šokirani njegovim prijedlogom. Mnogi su bili uvjereni da samo korištenje ruku nije najbolja opcija za pranje.

- Da koristim ruke? - komentirala je jedna šokirana osoba, dok je jedan korisnik rekao: - Trebam napraviti piling kože! Što bih onda trebao koristiti? -

Koji dio tijela prvi perete pri tuširanju? To otkriva kakav vam je karakter!

1/10
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
07:18 12.05.2021.

komentar na onu koja kaže "trebam piling", pa jel se tolko ljušti da svaki drugi dan odn. stalno treba "guljenje", ajd ok ono za pete i tabane tjedno, al za prsa il leđa??? ooooo :P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije