Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio je ljubomoran

Dečko ju je ostavio zbog njezinog najboljeg prijatelja: ‘Hejteri kažu da je bio u pravu!’

Shutterstock
04.08.2023.
u 12:30

U kontroverznoj snimci — koja je prikupila više od 634.000 pregleda na TikToku i nevjerojatnih 24,5 milijuna klikova na Twitteru — smeđokosa djevojka podijelila je isječak snimke koji ju je naposljetku učinio slobodnom

Njujorčanku je njezin novi dečko ostavio nakon što je hrabro izjavila svoju "jaku" ljubav prema svom najboljem muškom prijatelju - a frka u vezi više je podijelila društvene mreže nego slomljeno srce. “Razlog prekida je bilo to što sam objavila videozapis mene i mog najboljeg prijatelja u svojoj priči na Instagramu", ispričala je Liana u videu.

U kontroverznoj snimci — koja je prikupila više od 634.000 pregleda na TikToku i nevjerojatnih 24,5 milijuna klikova na Twitteru — smeđokosa djevojka podijelila je isječak snimke koji ju je naposljetku učinio slobodnom, piše NY Post

@tweeda.leedee These men give me such good content #storytime #breakup #datingstorytime #datinginyour20s #datinginnyc #datinginnycbelike #guybestfriend #relationships #friendships ♬ original sound - Liana

Video je prikazivao njezina šestogodišnjeg neimenovanog prijatelja koji ju je hladio na koncertu. Liana je naslovila objavu s: "Jako ga volim." No iskreno priznanje njezina je dečka jako razbjesnilo. “Nakon što sam objavila tu priču, bio je jako ljut na mene”, rekla je o svom bivšem, napominjući, međutim, da su hodali tek manje od mjesec dana.

“U biti mi je rekao da ne priznaje muške prijatelje i da taj moj prijatelj očito ne poštuje činjenicu da u svom životu imam muškarca kojeg jako volim", nastavila je Liana.

I usprkos njezinim naporima da naglasi platonsku prirodu njihova prijateljstva, Lianin dragi potpuno se naljutio. "Ovaj tip je bio ozbiljan”, objasnila je svojih 15.000 TikTok pratitelja. "Nije popuštao na ovoj granici koju je postavio... Prekinuo je sa mnom. Ali sada samo sjedim i razmišljam. Je li doista bilo tako ozbiljno?”, pitajući se je li reakcija njenog bivšeg opravdana.

VEZANI ČLANCI:

Korisnici TikToka žestoko su odgovorili u valu pomiješanih reakcija. “Ona definitivno ima nešto s njim”, djelomično ju je optužio jedan korisnik, sugerirajući da su Liana i njezin prijatelj potajno imali nešto iza leđa njezina dečka. “Kralj poštovao sebe i vlastite granice”, klicala je druga podržavateljica njezinog bivšeg. “Ako tvoja djevojka ima takvog muškog prijatelja, ostavi je- - ako ne može ostaviti njega. Uvijek postoji nešto između njih", savjetovao je skeptik na Twitteru. Unatoč kritikama skeptičara, nekolicina gledatelja podržala je Lianu, uvjeravajući je da nije sramota imati duboku ljubav prema prijatelju suprotnog spola.

"Imam najboljeg muškog prijatelja i obećavam vam da nije tako ozbiljno", napisala je korisnica koja je podržavala Lianu. “On je nesiguran, a ti si izbjegla metak. Poznavao te 3 tjedna i želio je da odbacite nekoga koga poznajete 6 godina. Ludo”, rekla je druga, dovodeći u pitanje mentalnu stabilnost njezinog bivšeg. “On očito ima problema, a ti nisi učinila ništa loše,” oglasio se drugi. Neki ljudi, međutim, nisu mogli zauzeti čvrst stav o situaciji. “I ja sam jako jako voljela svog najboljeg prijatelja, na samo platonski način, 10 godina kasnije smo hodali, sada smo zaručeni i vjenčani lol!”, priznala je jedna žena.

A u Lianinom slučaju, nju uopće ne zabrinjava utjecaj koji bi njezin najbolji muški partner mogao imati na njezin romantični život u budućnosti. "Nije me uopće briga. Ako to ne mogu prihvatiti, onda ne moraju niti biti sa mnom", zaključila je. 

Udala se za dečka koji ju je maltretirao u srednjoj školi: 'To je ionako radio jer sam mu se sviđala'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije