Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povrijedio ju je

Dečko je prekinuo s njom zbog nečega što je pronašao u koferu: ‘Nisam mogla vjerovati!’

Shutterstock
28.11.2023.
u 15:30

Jednog od dana kada je bila na poslu, njen dečko odlučio je provesti "sate" pregledavajući stvari u njenoj spavaćoj sobi

Žena nije mogla vjerovati kada je njezin dečko odlučio pretražiti njezine stvari i prekinuti s njom zbog onoga što je pronašao u stražnjem dijelu njezinog ormara. Naime, 32-godišnjakinja je bila sa svojim 27-godišnjim dečkom šest mjeseci, a iako su stvari "počele pomalo nezgodno", njihovi su "osjećaji rasli".

"Imamo malih problema, ali općenito mislim da imamo prilično dobar odnos." Međutim, jedan od njihovih glavnih problema u vezi proizlazi iz činjenice da žive u razmaku od 45 minuta, a budući da ona nema auto, većina putovanja pada na njega - zbog čega se ona osjeća krivom, kako piše Mirror

VEZANI ČLANCI:

Obraćajući se Redditu, anonimna žena je nastavila: "On obično dolazi kod mene na svoja dva slobodna dana. Nažalost, prihvatila sam sezonsku radnu poziciju koja taje 10 sati na jedan od naših zajedničkih dana, tako da me ponekad moj dečko odvede i vrati se u moju kuću gdje bude dok ja ne završim s poslom."

Međutim, jednog od dana kada je bila na poslu, njen dečko odlučio je provesti "sate" pregledavajući stvari u njenoj spavaćoj sobi. Kad ju je pokupio s posla, nije znala da će joj se život rasplitati pred očima. Dok je ulazila u auto, optužio ju je da mu je ukrala "nešto što se ne može objasniti". "Bila sam nevjerojatno zbunjena, je li on govorio o svojoj košulji koju sam imala?" No, nakon što je u "tišini" čekao dok nisu ušli u kuću, napokon joj je pokazao predmet - knjigu.

"Natjerao me da čekam u tišini u autu dok nismo došli do moje kuće. Izašao je iz auta i otišao na stražnje sjedalo, gdje je bila njegova torba sa stvarima. Otkopčao ju je i naprijed i u sredini su bile stare knjige trilogije Gospodar Prstenova, koje mi je otac dao prije mnogo godina. Rekao je, 'zašto imaš knjige moga djeda?' Šokirana onim za što me je optužio, zgrabila sam knjige i ušla unutra, a onda sam shvatila da su sve njegove stvari nestale. Slijedio me unutra i nastavio prekid sa mnom", ispričala je.

VEZANI ČLANCI:

Međutim, tvrdi da on "stvarno nije želio otići", i na kraju su razgovarali - ali svađi tu nije bio kraj. "Također sam saznala, drugo jutro, dok sam spavala u njegovom krevetu, da je odnio moj telefon u kupaonicu i pregledao ga. Pregledao je poruke s mojim bivšim, moj Facebook i Bog zna što još. Moj dečko je bio moja stijena posljednjih nekoliko mjeseci i volim ga svim srcem, pa mi je drago što smo jučer uspjeli razgovarati o stvarima. Ali ne mogu mu ovo oprostiti. Osjećam se kao prekršio je moje povjerenje preturajući po mojim stvarima", nastavila je.

Tvrdi da je i izgubila osjećaj sigurnosti, jer su razgovarali o zajedničkom preseljenju i budućim planovima. Mnogi forumaši podijelili su svoje savjete - a opći je odgovor bio da nema povratka nakon prekida povjerenja. Jedna osoba je napisala: "Ovaj tip ti šalje ogromne bljeskajuće neonske natpise 'BJEŽI' i alarme", dok je druga dodala: "Kako vratiti povjerenje nakon ovoga? Ne možeš. Prestani ignorirati ogromne crvene zastavice koje tvoj dečko daje. Želiš li biti u nasilnoj vezi? Ne? Onda je ostati s njim užasna ideja."

Udala se za dečka koji ju je maltretirao u srednjoj školi: 'To je ionako radio jer sam mu se sviđala'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije