Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo uz Večernji

Darujemo 30% popusta u prodavaonicama Borovo

Borovo
Foto: Borovo
1/9
24.06.2019.
u 14:32

U četvrtak 27. lipnja u Večernjem potražite kupon s 30% popusta na novu kolekciju proljeće/ljeto.

Želite li kvalitetnu obuću domaće proizvodnje, oduševit ćete se novom kolekcijom koja je stigla na police Borova. Sastoji se od elegantnih kožnih cipela ravnih potplata, casual tenisica The Big Blue te kultnih startasica i Boromina šarenih, veselih i trendi uzoraka.

Novu kolekciju krase prirodni materijali kao što su prirodna koža i pamučno platno. Izrađene su ručno, s puno, puno ljubavi u tvornici Borovo u Vukovaru.

Večernji list i Borovo stari su prijatelji i zato smo vam odlučili pokloniti 30% popusta na novu kolekciju Borova. Sve što trebate učiniti jest potražiti Večernji list u četvrtak 27. lipnja – i kupon je vaš!

Foto: Borovo

Udobne, trendi i elegantne balerinke i cipele namijenjene su poslovnim ženama i mamama. Kolekcija je to koju čine modeli izrađeni od najfinije kože, a dolaze nam u bojama od nježne nude, crne pa sve do uvijek atraktivne crvene boje. Za žene koje se ne žele odreći elegancije, a ipak odabiru udobnost tu su elegantne crne tenisice sa satenskom mašnom koja će odlično pristajati uz svaki poslovni stil.

Za urbane, mlade žene koje su stalno u pokretu i ovo proljeće stižu legendarne startasice i sada već kultne Boromine. Tenisice Startas dolaze nam u mnoštvu raznih dezena koji će pristajati uz sve modne proljetne i ljetne odjevne kombinacije.

Ako ste se zaljubili u novu kolekciju s potpisom Borovo, ne propustite u četvrtak 27. lipnja u Večernjem listu potražiti kupon s 30% popusta!

Ključne riječi

Komentara 3

BU
busbus59
15:42 24.06.2019.

Bravo! Treba uvijek preferirati domaće . Unazad dvije god. kupujem samo Borovo cipele jer su najbolje. Sve što sam dosad kupovao uvozno je prema Borovo obući škart!

YU
YuBastards
17:42 24.06.2019.

Borovo? A da promijenite ime marke u nesto suvremenije,zvucnije i zapadnije? Svog dobra radi. Borovo zvuci krajnje istocnjacki i komunisticki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije